Adevărul despre starea de sănătate a Sofiei Vicoveanca, la 78 de ani. Ce se întâmplă cu ea

Adevărul despre starea de sănătate a Sofiei Vicoveanca, la 78 de ani. Ce se întâmplă cu ea
Suferința Sofiei Vicoveanca. Ce probleme are, de fapt, în această perioadă

Renumita interpretă de muzică populară, Sofia Vicoveanca, resimte din plin efectele stării de urgență impuse în țara noastră ca urmare a crizei provocate de pandemia de coronavirus. Aceasta a fost nevoită să își anuleze concertele pe o perioadă nedeterminată, și să respecte ca toți ceilalți măsurile cerute de autorități.

Adevărul despre starea de sănătate a artistei

Aflată în autoizolare la domiciliu alături de familia sa, Sofia Vicoveanca (78 de ani), a ținut să facă lumină în privința zvonurilor apărute în mediul online, potrivit cărora aceasta ar fi contaminată cu noul coronavirus. Îndrăgita artistă a fost extrem de revoltată la auzul acestor vorbe și le-a negat în totalitate, linistindu-și astfel fanii.

„Sunt în casă, spălându-ma pe mâini. Cum se spune, ascult și cu bine, cu Doamne, Doamne. Fără glume cum apar pe Facebook. La Suceava sunt probleme că e orașul închis, localități apropiate de jur-împrejur sunt în carantină, dar oamenii nu respectă, li se pare că e glumă. Nu-i de glumă! Nu știu ce să spun, eu n-am mai ieșit din casă de pe 13 martie, am fost, m-am împărtășit, și de atunci stau în casă.

Aseară, cineva pe privat mi-a pus ce-au postat acei nemernici; că sunt în ultimul grad, că nu mai știu ce. Mai bine și-ar arăta această fantezie și s-ar apuca să o dirijeze în altă parte, spre mai bine“, a declarat Sofia Vicoveanca.

„Cine sapă groapa altuia…“

Persoanei care a diseminat această informație falsă, cântăreața de muzică populară îi transmite următorul mesaj:

„Celui care a scornit această mizerie, cum că aș avea coronavirus, îi transmit doar să țină cont de proverbul ăla străvechi: «nu săpa groapa altuia pentru că ai să cazi chiar tu în ea»“, a atenționat artista, potrivit impact.ro.

Sofia Vicoveanca nu se lasă de meserie!
Sofia Vicoveanca nu se lasă de meserie!

Cu toate că a ajuns la respectabila vârstă de 78 de ani, Sofia Vicoveanca nu are de gând să renunțe la ce-i place cel mai mult să facă, și anume să cânte. Artista înregistrează în continuare melodii și după ce criza sanitară se va fi terminat, aceasta va filma și un videoclip.

Interpreta mărturisește că nu a mai avut o pauză atât de lungă de ani buni.

Urmăriți Playtech.ro și pe