Adevărul despre scandalul de 30.000 de euro dintre Anna Lesko și impresarul vedetelor. Totul e clar acum EXCLUSIV

Adevărul despre scandalul de 30.000 de euro dintre Anna Lesko și impresarul vedetelor. Totul e clar acum EXCLUSIV
Anna Lesko si Radu Groza s-au impacat

Senzuala solistă Anna Lesko și fostul ei impresar, Radu Groza, alături de care bomba sexy a făcut o căruță de bani, din concerte, au fost la cuțite vreme de 10 ani. Iată însă că scandalul de pomină dintre ei, pe o datorie mai veche, de peste 30.000 de euro, dar și pe numele de scenă al artistei, pare a fi dat uitării. Radu Groza ne-a povestit, în exclusivitate pentru playtech.ro, despre toată această situație dureroasă. El este ferm convins că nu s-ar fi ajuns vreodată la ceartă, dacă nu și-ar fi băgat coada un alt impresar.

Anna Lesko îl acuzase pe Radu Groza că i-a pus monopol pe numele de scenă și că are să-i dea peste 30.000 de euro

Anna Lesko, una dintre cele mai sexy vedete din România, a fost mereu pe val, fiind solicitată în sute de spectacole. Colaborare cu impresarul vedetelor, Radu Groza, a fost una bună, până în urmă cu zece ani, când ambii și-au aruncat vorbe grele.

Radu Groza clarifică, în exclusivitate pentru playtech.ro, situația dintre el și Anna Lesko, solista care, încurajată de o terță persoană, l-a denigrat public, acuzându-l că nu i-ar fi plătit o datorie mai veche, din concerte, de peste 30.000 de euro, dar și că i-ar fi pus monopol pe numele ei de scenă:

„Eu și Anna ne-am înțeles mereu bine, nu am avut probleme, dimpotrivă. Dar, la un moment dat, un alt impresar, care voia să colaboreze cu ea, a îndemnat-o să mă denigreze. A spus că i-am luat numele de scenă, că am pus monopol pe el.

Dar, nu este adevărat, l-am înregistrat la OSIM, atunci, pe firma mea, am acte, ea a fost de acord, a venit cu buletinul, altfel nici nu aveam cum. M-a durut foarte mult că mi-a adus atâtea acuzații.

Dar, a trecut tot, am înțeles că nu ea era vinovată, că pur și simplu se dorea un scandal. Ca dovadă că am făcut pace stă și faptul că, după acel scandal, eu i-am mai dat Annei spectacole.”

Anna Lesko câștigă peste 2.000 de euro, la un concert

Impresarul artistic al vedetelor, Radu Groza, s-a ocupat de toată crema artiștilor din România, de-a lungul vremii, inclusiv de senzuala Anna Lesko, care are un tarif de peste 2.000 de euro, pentru un recital.

El și-a amintit de vremurile când sălile de spectacole erau pline, iar la sfârșitul recitalului, fanii luau artiștii cu asalt, cea mai iubită fiind Anna Lesko:

„Era nevoie pe atunci de intervenția oamenilor de ordine, mai ales la Anna Lesko, după recitalurile ei. Spectatorii veneau să o admire, să îi ceară autografe, dar unii se apropiau prea mult, săreau pe ea și se speria. Mici incidente au mai fost”, ne-a mai povestit Radu Groza, în alt interviu pentru playtech.ro.

El colaborează în această perioadă cu doi mari artiști, Ovidiu Lipan Țăndărică și cu Keo, fostul iubit al Andreei Bălan.

Anna face mii de euro și din colaborările cu Antena 1 și PRO TV

În pandemie, când concertele au fost tot mai rare, Anna Lesko a înregistrat un venit constant doar din colaborările cu posturile tv Antena 1 și PRO TV. Diva a participat și la ultima ediție a emisiunii ”Splash! Vedete la apă!” (Antena 1):

„Am fost foarte entuziasmată atunci când mi s-a propus să fiu co-prezentator la Splash! Vedete la apă. E o emisiune plină de emoţie şi de adrenalină, care mi se potriveşte! Abia aştept să cunoaştem vedetele care vor concura, pentru că sunt convinsă că vom descoperi împreună în ei nişte oameni absolut normali, cu frici, fobii şi dorinţa de a-şi depăşi limite poate neştiute nici de ei. Abia aştept să înceapă aventura!”, declara ea, la debutul competiției.