Adevărul despre relația dintre Andreea Marin și fiul lui Ștefan Bănică jr. Cum se înțelege cu Violeta

de: Bișinicu Andreea
21 06. 2022

Andreea Marin și Radu Ștefan Bănică au împărțit scena, recent, la un eveniment grandios prezentat de fosta Zână a Surprizelor. Diva a fost vizibil emoționată de a sta alături de fratele fiicei sale, Violeta. Se cunosc de pe vremea când actorul avea doar 5 anișori. De ce l-a cooptat Andreea Marin pe fiul fostului ei soț în proiectul ei, Gala Atipic Beauty 2022.

Cât de bine se înțelege Andreea Marin cu Radu Ștefan Bănică

Radu Ștefan Bănică a fost invitat la Gala Atipic Beauty 2022 organizată de Andreea Marin. Fiul lui Ștefan Bănică are o relație specială cu mama surorii sale, Ana Violeta, cei doi cunoscându-se de pe vremea când tânărul avea numai 5 ani, iar ea era căsătorită cu tatăl său, artistul Ștefan Bănică.

Într-un interviu acordat în exclusivitate Revistei VIVA!, Radu Ștefan Bănică a dezvăluit că a primit invitația de a fi model la Gala Atipic Beauty cu brațele deschise și a acceptat, pe loc, să fie alături de Andreea Marin, fosta soție a tatălui său, femeia cu care a păstrat o relație foarte apropiată de prietenie.

Mai mult de atât, Andreea Marin a mărturisit că sentimentul este reciproc și că ține foarte mult la fratele mai mare al fiicei sale, Violeta.

„Am fost invitat de către Andreea, am primit invitația cu multă bucurie, sunt fericit că pot face parte dintr-un asemenea eveniment, foarte frumos, foarte elegant, foarte inspirațional, până la urmă despre asta este vorba: să ne inspirăm unii de la alții.

Am avut momentul meu de deschidere: o poezie și voi defila împreună cu Mihnea. Am fost spectator la Gala Atipic Beauty în 2019, acum am onoarea să fiu de cealaltă parte a scenei.

Ce relație are actorul cu sora lui, Ana Violeta

Tânărul actor a fost invitat ca model, fiind pus pentru prima dată într-o asemenea postură. Radu Bănică este de părere că rolul i-a ieșit cu succes.

„Sunt foarte fericit. Nu am repetat decât o singură dată să am poziționarea corectă, dar nu am emoții. Din fericire am experiență cu publicul, am mai colaborat cu acest brand de haine și am avut ședințe foto și campanii, pot să sun că frica de a defila nu există.”, a completat fiul lui Ștefan Bănică.

În ceea ce privește relația sa cu Ana Violeta, sora sa, Radu Ștefan Bănică a avut numai cuvinte de laudă la adresa surorii sale, alături de care este extrem de apropiat.

„Este foarte frumoasă și înaltă. Acum a crescut și ea și avem discuțiile noastre, secretele noastre. Sunt foarte uimit cât de repede a trecut timpul și mă bucur că ne avem unul pe altul, suntem norocoși.”, a declarat actorul pentru sursa citată.