15 aug. 2023 | 14:07

Adevărul despre presupusul divorț dintre Meghan Markle și Prințul Harry. Ce condiție i-ar fi impus fosta actriță soțului ei

Monden
Adevărul despre presupusul divorț dintre Meghan Markle și Prințul Harry. Ce condiție i-ar fi impus fosta actriță soțului ei
"Viața de vis pe care păreau să o aibă s-ar putea să se fi încheiat”

Încă de la început, căsnicia lui Meghan Markle și a Prințului Harry a fost bine documentată, mai ales în ultimele 12 luni. Totul avea să fie dezvăluit într-un podcast, un serial documentar și autobiografia lui Harry,  care oferă o perspectivă asupra vieții lor celebre împreună. Dar, în cele din urmă, mulți se întreabă care este adevărul despre presupusul divorț dintre Meghan Markle și Prințul Harry? Citește mai departe și vezi care este realitatea.

Care este adevărul despre presupusul divorț dintre Meghan Markle și Prințul Harry

Detalii despre relația cuplului au fost adesea împărtășite în paralel cu distanța tot mai mare și separarea prințului Harry de familia regală, cei doi împărtășind public o mare parte din consecințe.

Ciclul de bârfe care i-a urmărit a invitat adesea și la afirmații false și înșelătoare, un zvon suspect împărtășit pe rețelele de socializare de curând susținând un presupus divorț dintre Meghan Markle și Prințul Harry.

Un tweet al comentatoarei Ada Lluch, postat pe 11 iulie 2023 și vizualizat de 6,9 milioane de ori, susținea că Meghan Markle ”ar fi depus actele de divorț cerând 80 de milioane de dolari plus custodia totală a lui Archie și Lilibet”.

”Se zvonește că Meghan Markle se separă de Harry. L-a luat de lângă familia lui după ce a făcut de râs familia regală britanică și a făcut ca întreaga națiune să-l urască.

Acum că Harry este falit și singur din cauza ei, ea ar fi depus actele de divorț cerând 80 de milioane de dolari, plus custodia totală a lui Archie și Lilibet.”, scria comentatoarea Ada Lluch.

Vezi și: Meghan Markle şi Prinţul Harry au probleme cu banii? Detaliul care arată că cei doi fac economii serioase

Dar nu ar fi prima dată când apar astfel de situații, având în vedere că Meghan Markle și Prințul Harry au fost sursa mai multor zvonuri false pe rețelele de socializare. Dar, această ultimă afirmație nu este mai exactă decât alte bârfe.

Lluch a declarat că tweet-ul ei s-a bazat pe două articole de la publicația spaniolă de știri Marca și de pe site-ul de divertisment Showbiz Cheat Sheet.

Ce spune publicația Marca despre cei doi

Celebra publicație își începe materialul spunând că ”există o nouă dramă în familia regală britanică”.

Adevărul despre presupusul divorț dintre Meghan Markle și Prințul Harry. Ce condiție i-ar fi impus fosta actriță soțului ei

”Există o nouă dramă în familia regală britanică” – Marca

Mergând mai departe cu afirmațiile, Marca spune că după moartea reginei Elisabeta a II-a și controversata domnie a regelui Charles al III-lea, acum presa britanică indică o ruptură între Meghan Markle și Prințul Harry:

„Viața de vis pe care păreau să o aibă s-ar putea să se fi încheiat. Se spune că nu mai sunt fericiți împreună și că traiul împreună nu merge așa cum se așteptau, așa că ar fi decis să meargă pe drumuri separate.

Zvonurile au apărut atunci când nu au încărcat nicio fotografie de la aniversarea nunții, iar Harry ar putea avea un plan B de unde să se ducă să locuiască în caz de despărțire de Meghan.

Dar cele mai șocante sunt cuvintele fostului majordom al lui Lady Di, care subliniază că sfârșitul relației s-a produs pentru că Harry și-a dat seama de adevărata față a lui Meghan.”, mai scrie publicația amintită.

Vezi și: Imaginile care dovedesc că Prinţul Harry şi Meghan sunt la un pas de divorţ. Ce au făcut cei doi în public, fanii au observat imediat

Ce condiție i-ar fi impus fosta actriță soțului ei

Publicația citată revine cu un nou material în care vorbește la modul concret despre presupusul divorț dintre Meghan Markle și Prințul Harry, dar și despre ce condiție i-ar fi impus fosta actriță soțului ei.

Jurnaliștii publicației afirmă că, de fapt, catalizatorul recent al acestor speculații despre presupusul divorț dintre Meghan Markle și Prințul Harry a fost călătoria prințului în Japonia alături de prietenul său Nacho Figueras, ”în timpul căreia Meghan a rămas acasă și a fost văzută participând singură la diverse evenimente sociale, după ce și-a sărbătorit cea de-a 42-a aniversare”.

Vezi și: Netflix, vestea momentului despre Prințul Harry și Meghan după ce s-a spus că divorțează. Miza e de milioane de euro

Cât de adevărate sau nu sunt aceste afirmații, nici măcar presa de tabloid britanică nu a confirmat, având în vedere că sunt mult mai aproape de eventualele surse din interior. Dar Marca merge mai departe cu speculațiile, enunțând și care ar fi problemele dintre Meghan Markle și Harry:

”Potrivit unor experți ai Familiei Regale, există afirmații potrivit cărora Meghan Markle i-ar fi stipulat mai multe condiții prințului Harry cu privire la potențialul lor divorț.

Printre aceste condiții se numără o sumă substanțială, despre care se spune că ar fi de nu mai puțin de 80 de milioane de dolari, precum și custodia exclusivă a celor doi copii ai lor, Archie și Lilibet.

Poate cea mai notabilă dintre aceste condiții este că Meghan trebuie să își păstreze titlul nobiliar de Ducesă de Sussex pentru a consimți la cererea de divorț a lui Harry.”, mai spune aceeași publicație.

Dacă se vor adeveri sau nu aceste speculații și dacă se dovedește a fi real presupusul divorț dintre Meghan Markle și Prințul Harry, ar deveni o lovitură de imagine dură, mai ales pentru acesta din urmă.

Parteneri
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Redactia.ro
Povestea de film a doi mari actori români. Și-au unit destinele în urmă cu 41 ani. S-au despărţit și s-au regăsit la 21 de ani de la divorț
Click.ro
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Vocea.biz
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Ce prevestește șarpele de casă. Superstiții legate de șerpi în casă și în curte
Spynews
Decizie pentru absolut toate FEMEILE din România. Dreptul le va fi garantat prin lege
Capital.ro
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată. Data până la care e valabilă promoția
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
BANI pentru ROMÂNI! Ajutoare financiare pentru PERSOANELE SINGURE și FAMILIILE NEVOIAȘE
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro