Adevărul despre „pistolul” pe care Raed Arafat în poartă la brâu. Ce are sub haine, de fapt

Adevărul despre „pistolul” pe care Raed Arafat în poartă la brâu. Ce are sub haine, de fapt
Raed Arafat, mesaj pentru români. Ce poartă mereu la brâu

Raed Arafat i-a lămurit pe români cu privire la o informație care a apărut pe internet. Mulți au crezut că șeful DSU are permis port armă și ține mereu un pistol la brâu, însă adevărul este altul. Acesta a explicat fără ce obiecte nu pleacă niciodată din casă.

Ce obiecte poartă mereu Raed Arafat la brâu. Care este adevărul despre presupusul ‘pistol’

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului de Interne, s-a născut în Damasc și a venit în România în anii ’80, absolvind în țară Facultatea de Medicină. Acesta a pus bazele programului SMURD, un sistem extrem de util și eficient pentru români.

În ultima perioadă, anumite fotografii în care apărea Raed Arafat au făcut înconjurul internetului, mai ales pentru că mulți români au observat un anumit obiect care a trezit suspiciuni. Internauții au crezut imediat că șeful DSU poartă un pistol la brâu, dar nici vorbă de așa ceva.

Ce fotografii cu șeful DSU au apărut pe rețelele de socializare

Totuși, acesta s-a hotărât să discute despre respectiva problemă, explicând că, din păcate, mulți cred că ar purta un pistol la brâu după ce imaginile cu el au fost distribuite de români în mediul online. Totuși, este vorba de alte obiecte care îl însoțesc pe șeful DSU peste tot de ani de zile.

Raed Arafat a declarat că își ține mereu telefonul la brâu, dar și stația radio. Acesta a mărturisit că nu are permis port armă, așa că nu ar putea să țină un pistol la el, așa cum au pretins mai mulți internauți în momentul în care au observat că șeful DSU apare cu respectivele obiecte în mai multe poze.

Raed Arafat: „Nu am permis de port armă”

De asemenea, Raed Arafat a punctat că știa de informație de mai mult timp, însă a aflat de la un apropiat că pozele au revenit în atenția românilor în ultimele zile.

„Pistolul care îl port la brâu.. conform afirmațiilor unor dezinformatori pe care, din păcate, le cred mulți dându-le share la aberațiile lor, este de fapt telefonul și stația radio pe care m-am obișnuit de ani de zile să le port la brâu!

Știam de această poză care circulă de ceva timp însă ieri mi-a spus un prieten că din nou această știre falsă a devenit virală după ce a fost postată pe un site din Târgu Mureș.

Ca fapt divers, eu nici nu am permis de port armă ca să port un pistol la brâu, așa cum pretind dezinformatorii!”, a transmis Raed Arafat, pe Facebook.