Adevărul despre operația la sâni a Andreei Bălan. Ce a spus despre ‘pătrunjelul care i-a făcut să crească’

Adevărul despre operația la sâni a Andreei Bălan. Ce a spus despre 'pătrunjelul care i-a făcut să crească'
Andreea Bălan a spus adevărul despre operația la sâni. A mers cu pătrunjel?

Pe lângă conflictele din trupa Andre, în jurul Andreei Bălan a mai existat o enigmă, cea legată de sâni. Deși vedeta a insistat că nu are silicoane, iar unii medici esteticieni, chiar și apropiații, au dezvăluit presei că în realitate este vorba despre o intervenție chirurgicală, cântăreața a stârnit multe reacții când a afirmat că decolteul ei s-ar fi mărit fiindcă a mâncat pătrunjel. Despre zvonurile care i-au vizat frumusețile a vorbit mai multe cu Măruță, în podcastul său.

Andreea Bălan, despre operația la sâni în podcastul lui Măruță

Mai multe zicale i s-ar potrivi Andreei Bălan, printre care „Ulciorul nu merge de multe ori la apă” sau „Și tăcerea e un răspuns”. Aaceastă încearcă de ani buni să ascundă faptul că s-ar fi retușat cu ajutorul medicinei estetice. Ba chiar din 2013 se caută răspunsul mai cu avânt la această necunoscută, în urma unei declarații ilare. Vedeta a afirmat, cel mai probabil în glumă, că îmbunătățirile din zona bustului se datorează consumului de pătrunjel. Presa mondenă s-a perpelit pentru a găsi un medic asumat care să confirme că nu planta bună la ciorbă i-a adus rotunjimile.

„Părerea mea este că are, cu siguranţă, implant. Nu mare şi destul de bine pus. În plus, dacă vă uitaţi la poza mărită, se vede fie colţul cicatricii, fie semnul de la tubul de dren. Ca şi concluzie, părerea strict personală este că Andreea Bălan are implant mamar”, mărturisea medicul estetician Stan Vitalie pentru Click, în 2016.

Și chirugul englez Matthew Mode este de aceeași părere: „Se observă clar în această fotografie că ea a beneficiat de o mărire a sânilor. Nu îmi dau însă seama dacă este vorba despre un implant cu silicon sau de augmentare cu transfer de grăsime, dar cu siguranță și-a făcut ceva”.

De asemenea, din 2013 se căutau diferențele dintre adolescenta din ”Andre” și tânăra femeie de după destrămarea trupei. În afara bustului, Andreea și-a mai făcut două rinoplastii (n.r. operații la nas), și-a accentuat pomeții, și-a remodelat brațele printr-un mic lifting în zona axilei și și-a conturat fesele.

Singurele artificii de înfrumusețare pe care vedeta nu le-a ascuns sunt cele făcute la salonul cosmetic. Cântăreața a recunoscut că și-a tatuat sprâncenele și conturat buzele. În rest, despre bust, nicio șoaptă. În interviul lui Cătălin Măruță a fost la fel de ezitantă, dar reacțiile pot trăda adevărul.

„Folosesc creme foarte bune” 

„Evident că îmbătrânim cu toții și putem să ne facem unele ajustări, dar important este să nu exagerezi. Trebuie să faci exact cât ți se potrivește, să găsești doctori care să îți facă puțin, cât îți trebuie. Eu folosesc creme foarte bune, foarte bune. Aia cu pătrunjelul nu știu cine a inventat-o, nu am spus niciodată așa ceva. Tot timpul de glumește pe treaba asta. Nu mai scap de ea. Pătrunjelul…nu-ți cresc sânii de la el.

Aveam 20 de ani, am apărut la o prezentare de modă și eram mai decoltată, dar nu se întâmplase nimic și a apărut așa din senin că am declarat eu asta cu pătrunjelul. Atunci îmi crescuseră sânii de la anticoncepționale, că luam și eu să nu facem copii la vârsta asta”, a declarat artista.