Adevărul despre mariajul scurt al Alexandrei Stan cu Emanuel Necatu: ”Acum nu vreau să îl jignesc”

Adevărul despre mariajul scurt al Alexandrei Stan cu Emanuel Necatu: ”Acum nu vreau să îl jignesc”
De ce s-au despărțit Alexandra Stan și Emanuel Necatu

Divorțul Alexandrei Stan de Emanuel Necatu a venit la fel ca nunta, extrem de discret. Vedeta s-a decis să se despartă de partenerul său după doar câteva luni de căsnicie, în mare secret. Iată că artista a spus adevărul despre relația pe care a avut-o cu bărbatul!

Alexandra Stan, adevărul despre divorț

Alexandra Stan și-a șocat fanii în momentul în care a anunțat că s-a căsătorit. Mulți nici măcar nu știau, în acel moment, că vedeta trăiește o poveste de dragoste. Între timp, char dacă admiratorii săi sperau ca ea să își întemeieze o familie cu Emanuel Necatu, vestea divorțului a venit ca un trăznet.

Cântăreața a preferat să păstreze tăcerea mult timp cu privire la despărțirea de soțul ei. Iată că, într-un final, ea a spus adevărul despre mariajul scurt pe care l-a avut cu Emanuel Necatu! Vedeta a mărturisit de ce s-a ajuns la separare la doar câteva luni după ce a mers în fața altarului.

„Acum nu vreau să îl jignesc pe Emanuel. E un om super ok și are foarte multe calități, de asta m-am și îndrăgostit inițial de el.

Nu eram prea pretențioasă, m-aș fi căsătorit cu oricine îmi ieșea în cale. Am încercat să facem copii, am mers la doctor, am făcut investigații.”, a povestit artista la Teo Show.

„Știam de la început că nu o să fie sigur și că o să ne despărțim”

Alexandra Stan a mărturisit că a muncit mult pentru ca relația să funcționeze, însă despărțirea a fost inevitabilă. Ba chiar, încă de la început artista simțea că nu totul este chiar așa de roz, dar a preferat să nu își asculte intuiția și să rămână alături de partenerul său.

„Îmi doream pe cineva care e un om normal, nu cântăreț. (…) Noi am confundat lucrurile. Eu îmi doream să îmi fac o familie.

Credeam că dacă găsesc un bărbat și mă mărit și am stabilitate, aveam echilibrul ăla în interior. Eu cu mine trebuie să lucrez să fiu ok și echilibrată și emoțional, financiar, psihic.(…)

Eu sunt genul de persoană care acceptă orice la început, dar știind că nu e bine, la un moment dat când simt că s-a depășit o limită pun stop și nu mai pot să mă întorc.

Eu știam de la început că nu o să fie sigur și că o să ne despărțim, nu mi-am ascultat intuiția. Știam amândoi că nu e ok, ne certam din orice, era toxic ce se întâmpla și trăgeam amândoi cu dinții.”, a adăugat Alexandra Stan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI