Adevărul despre iubita lui Florin Ristei. Naomi Hedman are un trecut tumultos

Adevărul despre iubita lui Florin Ristei. Naomi Hedman are un trecut tumultos
Iubita lui Florin Ristei are un trecut tumultos

Se pare că frumoasa iubită a lui Florin Ristei, proaspăt apărută în lumea showbiz-ului din România, a trecut prin momente nu tocmai plăcute. Frumoasa mulatră a avut un trecut tumultos înainte de ”X-Factor”.

Iubita lui Florin Ristei, Naomi Hedman are un trecut tumultuos

Cu prestația sa din cadrul emisiunii ”X Factor”, frumoasa Naomi Hedman a reușit să pună pe jar inimile multor bărbați. Superba mulatră este acum iubita lui Florin Ristei, iar gurile rele au dispărut după ce vedeta a părăsit emisiunea în etapa de bootcamp.

Se pare că ies la iveală noi detalii despre viața artistei. Iubita juratului de la ”X-Factor” a avut un trecut intens. Ea a participat la ”Ex on the beach” (un concurs din Marea Britanie), unde a avut rolul de ispită și i-a cucerit pe mulți cu ținutele sale deocheate.

Deși era potrivită pentru rolul de ispită, din nefericire, iubita celui pe care încerca să-l ”cucerească” nu era de aceeași părere. Așadar, între Naomi Hedman și iubita bărbatului respectiv s-a iscat un scandal imens. Scandalul nu a fost unul trecător, deoarece, de-a lungul competiției au izbucnit mai multe certuri, care se lăsau cu vorbe grele. Mai mult, Naomi a arătat cât de bine i se potrivește statutul de ”panteră”.

”Tocmai am fost atacată de o psihopată”, spunea iubita concurentului, referindu-se la Naomi Hedman.

”Nu te pune cu mine că ripostez. Nu ca alte fete”, a fost reacția iubitei lui Florin Ristei, potrivit Spynews.ro.

Când a început relația dintre Florin Ristei și Naomi Hedman

Imediat după ce Naomi a părăsit ”X Factor”, juratul a vrut să facă lumină în ceea ce privește relația cu frumoasa mulatră. Mai mult, Florin Ristei a decis să pună punct tuturor speculațiilor care au apărut la adresa lor. Artistul a declarat că relația dintre el și Naomi Hedman a început după ce frumoasa mulatră a ieșit din concurs, în nici un caz înainte.

De asemenea, Florin Ristei a specificat că decizia a fost una corectă, din moment ce el avea calitatea de jurat în cadrul emisiunii, iar iubita lui era concurentă. Naomi Hedman a făcut parte din echipa Deliei, însă, nu a obținut unul dintre cele trei scaune ale artistei.

”Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a declarat juratul de la ”X Factor”, Florin Ristei.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI