Adevărul despre ieșirea Dianei Șoșoacă din AUR: ”Acţionează conform unui calendar de mesaje”. Ce plan are

Adevărul despre ieșirea Dianei Șoșoacă din AUR: ”Acţionează conform unui calendar de mesaje”. Ce plan are
Adevarul despre iesirea Dianei Sosoaca din partidul AUR

Scriitorul și jurnalistul român, Bogdan Teodorescu, a explicat la DC News, de ce a fost îndepărtată Diana Șoșoacă din grupul parlamentarilor AUR.

Adevărul despre ieșirea Dianei Șoșoacă din AUR

”Eu cred că doamna Şoşoacă este acum pe persoană fizică, pentru că partidul pe listele căruia a intrat în Parlament, AUR, s-a decis să joace o carte mai domoală. Această carte porneşte de la dorinţa lor de a rezista în aceşti patru ani de opoziţie şi de a deveni un actor semnificativ la alegerile din 2024. Au ajuns la concluzia că zona turbulentă de comunicare a doamnei Şoşoacă poate să le afecteze credibilitatea pe termen mediu şi lung.

Încearcă să domolească accesele prea stridente de comunicare pe care doamna senator Şoşoacă le avea. Dânsa a ajuns în postura de independent oarecum împinsă de colegii săi de partid. Eu nu am convingerea că doamna Şoşoacă nu va dori să îşi facă partid sau că nu va fi inclusă într-un partid de cineva. Ea acţionează conform unui calendar de mesaje. Nu vorbeşte de una singură, ci programatic, atinge probleme sensibile ale societăţii, are verv şi dorinţă de muncă. După părerea mea, are un plan de acţiune. Urmăriţi unde se duce şi ce face şi veţi vedea că vrea să devină un avocat al poporului fără funcţii”, a spus Bogdan Teodorescu.

Diana Șoșoacă, criticată dur de CTP

În urmă cu câteva zile, Cristian Tudor Popescu a criticat dur ieșirile publice ale Dianei Șoșoacă, spunând că ar putea fi numită “senatoarea Cascada Urlătoarea”.

”Asta este o poză reprezentativă în care apare doamna, așa cum am numit-o eu, Cascada Urlătoarea, dar o să-i schimb apelativul, o să fac asta o dată pe săptămână. Acestei doamne o să îi spunem acum Doamna Balivernă.

Deschiderea maxilarelor doamnei. Se apropie de ceea ce realizează un șarpe Boa. Mă întreb dacă doamna posedă ceea ce șerpii posedă, osul pătrat.

Acolo era un domn de la pază care și-a făcut doar datoria. Doamna Ciocioacă, pentru că are multe cioace în dotare, amenința un om, care era acolo, conform fișei postului.

Și-a folosit legitimația în mod ticălos și ilegal. Asta a făcut și în fața Spitalului de la Matei Balș, acolo unde amenința ca o șefă de bandă, de gașcă, asta este esența comportamentului doamnei”, a spus CTP la Digi24.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI