17 oct. 2023 | 12:55

Adevărul despre disputa dintre Adrian Enache și Aurelian Temișan. Ce a dezvăluit iubitul Iulianei Marciuc

Monden
Adevărul despre disputa dintre Adrian Enache și Aurelian Temișan. Ce a dezvăluit iubitul Iulianei Marciuc

Adrian Enache a răspuns invitației lansate de către Cătălin Oprișan și a venit la podcastul ”Vreau să știu”. Celebrul artist a făcut o serie de dezvăluiri legate de disputa dintre el și Aurelian Temișan. Totodată, cântărețul a vorbit și despre oamenii care i-au marcat cariera. Ce spune îndrăgitul artist?

”Fotbalul a fost înaintea muzicii”

Înainte de a ajunge pe scenă, Adrian Enache a fost și pe terenul de fotbal. Artistul mărturisește că are amintiri frumoase și își aduce aminte cu drag de meciurile jucate cu amicii săi dar și de idolii de la acea vreme. Printre aceștia se numără și celebrul fotablist David Beckham, care a juns în Top 100 FIFA. Se pare că, Adrian Enache a avut ocazia de a-l cunoaște.

”Din fericire, nu pot ascunde nimic, eu nu am nicio mască. Eu sunt același nebun pe care l-a recunoscut și David Beckham și mai nou Robi Williams că mi-a dat sacoul lui. A zis ”Ăsta e nebun”. Nu i l-am pârlit, am norocul de vreo 6 ani, în afara turneelor pe care le organizează impresarul nostru.

Lumea nu apreciază lucrurile simple, lumea vede doar bani. Eu am în nări și acum mirosul gazonului proaspăt udat unde am început fotbalul alături de Lupu, prietenul meu.

Mi-a zis că îmi dă mie tricoul, el nu era atunci titular, nimeni nu știa că vă da acel gol fabulos atunci. Și a venit la final și David Beckham mi-a dat tricoul lui. Am avut șansa să îmi cunosc idolii, știi. Eu am fost un copil năzdrăvan, fotbalul a fost înaintea muzicii.”

Citește și: Ce spune Monica Davidescu despre rivalitatea dintre soțul ei și Adrian Enache: “Noi mergem la evenimentele de familie”. Motivul pentru care artiștii au concerte în aceeași zi/ EXCLUSIV

Ce spune artistul despre Mihaela Runceanu?

David Beckham nu este singurul idol pe care a avut ocazia să-întâlnească. Printre aceștia se nunără și Mihaela Runceanu. Artistul mărturisește că a vorbit cu ea chiar cu o noapte înainte de tragedie. Cântărețul susține că,uneori, se gândește dacă putea schimba într-un fel destinul.

”Mihaela Runceanu, eu devenisem celebru înainte să mă lansez la Mamaia. Poate dacă nu plecam de la ea într-o seară..ea mereu ne strângea, eu eram elevul ei preferat. Când a murit ea, mi-a zis de vreo trei ori să nu merg la Galați, că trebuia să merg cu trenul. I-am zis ”Doamna, am teză, trebuie să merg”. Ea spunea ”Hai măi, rămâi aici!”. Eu trebuia să iau trenul 1. Dacă eu nu plecam în seara aia, ăla nu venea în seara aia să o omoare. Eu eram la teză și se auzea radio-ul, când am auzit ”Caz șocant, Mihaela Runceanu a fost..”. Poate dacă rămâneam în seara aia..schimbam destinul. Laura Stoica a fost și ea minunată. Era o femeie extraordinară, avea o forță în voce.”

Nu doar de la Mihaela Runceanu a învățat multe lucruri  ci și de la Dan Spătaru. La rândul lui, acesta l-a învățat câteva trucuri care l-au ajutat.

”Știi ce m-a învățat Dan Spătaru? După ce m-am lansat la Mamaia cu Laura se făceau turnee. Dan Spătaru a venit și mi-a zis ”Puștiule, ai înnebunit femeile. Te învăț ceva, când mergi la scenă ești impecabil, îți dai pantofii cu cremă?” și zic da, și mi-a zis să îmi dau și pe talpă cu cremă. Ca să nu se vadă praful de pe tălpi când era scena mai înaltă.”

Citește și: Fiul Iulianei Marciuc şi al lui Adrian Enache, actor într-un cunoscut serial românesc. Sigur nu ţi-ai dat seama că este David

Ce spune Adrian Enache despre cearta cu Aurelian Temișan?

În cadrul podcastului, artistul a vorbit și despre conflictul cu Aurelian Temișan. Se pare că, invitat la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, artistul a făcut o serie de declarații care l-au deranjat pe Adrian Enache. Aurelian Temișan susținea că, printre motivele care au dus la destrâmarea trupei se numără și preocupările pe care le aveau ceilalți colegi. Artistul susținea că cei doi colegi ai săi nu canalizează suficientă energie în acest proiect. În cadrul podcastului, Adrian Enache a venit cu lămuriri pe margea subiectului.

”Anul trecut eu l-am chemat pe Temișan în concertul meu, a fost bestial, dar el nu m-a invitat la concertul lui pentru că așa a considerat. A fost alt concept. El mi-a explicat ”Nu pot să te invit. Tu acaperezi toată energia asupra ta, toată lumea se uită la tine, riscam ca toată atenția să o ai tu”. Faptul că am fost doar în sală a creat discuții. Eu aranjasem atunci concertul meu dinainte, dar nu am făcut tam-tam. Dar toată lumea, na, ca să șicaneze, știi cum e, dar amândoi avem public.”

Adrian Enache și Aurelian Temișan au fost colegi de trupă, alături de Daniel Iordăchioaie, trei voci care făceau spectacol în ani ’90. După șase ani, trupa s-a destrâmat.

Citește și: Adrian Enache, în doliu după ce tatăl său a murit chiar înainte ca artistul să urce pe scenă. Mirela Vaida rupe tăcerea despre momentele care au urmat

Parteneri
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Redactia.ro
Povestea de film a doi mari actori români. Și-au unit destinele în urmă cu 41 ani. S-au despărţit și s-au regăsit la 21 de ani de la divorț
Click.ro
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Vocea.biz
Criminalul de 16 ani din Crângași avea porecla "Beleaua" și era în atenția poliției. Ce imagini posta pe rețelele sociale
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Război total între Antena 1 și Pro TV. Chefii plecați au detonat bomba
EVZ.ro
Ce prevestește șarpele de casă. Superstiții legate de șerpi în casă și în curte
Spynews
SE PLĂTESC 1.000 de lei direct de la stat. Banii intră în cont cu o condiție simplă
Capital.ro
Şoselele din România pe care şoferii trebuie să plătească rovinieta şi excepţiile de la lege
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Simona Bucura Oprescu anunță un nou ajutor financiar pentru români. În ce constă sprijinul promis de ministrul Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro