Adevărul despre cum a murit tatăl lui Emi Pian. Ce le-a spus rudelor înainte de ultima lui clipă

de: Năstase Mirabela
04 12. 2020

Viorel Gongoi este vărul lui Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian, interlopul care a fost ucis după un joc de barbut, în urma unei altercații. Viorel Gongoi a povetsit că Nicolae Duduianu a murit împăcat, la gândul că se va reîntâlni cu fiul său, Emi Pian, pe numele real Florin Mototolea.

Adevărul despre cum a murit tatăl lui Emi Pian

De altfel, Viorel Gongoi, vărul lui Nicolae Duduianu, a dat detalii despre modul în care legendarul interlop a murit în închisoare, la vârsta 77 de ani. Amintim că bărbatul a murit în noaptea de marți spre miercuri, în penitenciarul din Mioveni, acolo unde a fost închis pentru tentativă de omor.

Viorel Gongoi, care este și fiul celebrei vrăjitoare, Mama Omida, a spus că tatăl lui Emi Pian a murit împăcat, cu gândul că se va reîntâlni pe lumea cealaltă cu fiul său, care a murit la începutul lunii august a acestui an, într-o altercație de stradă. Nicolae Duduianu era chinuit de boală de mai mulți ani, dar și de dureri, acesta deplasându-se doar cu ajutorul unui scaun cu rotile.

”Nu contează ce zice lumea, important e ce spunem noi, ăștia care l-am cunoscut pe Pian. Tragedia e mai mare, că în trei luni de zile, două legende s-au stins. A apus o nouă stea, dar a apus cu sufletul liniștit. Cu băiatul lui s-a întâlnit. A preferat să fie alături de băiatul lui decât amărăciunea să trăiască fără el.

”Durerea e mare”

Nu anii pe care-i avea contau ci prestanța fizică, modul în care se prezenta. Fiecare om este important pentru comunitatea lui. Dumnezeu să-l primească la masa lui, în grădina lui pe Pian, alături de scumpul lui băiat, Emi. Durerea e mare, orice are un început și un sfârșit. Până ieri, pe seară, a ținut firul vieții lui Pian și după aceea s-a rupt”, a spus Viorel Gongoi într-un live pe Facebook, din propria mașină, în timp ce se deplasa pentru a ridica trupul neînsuflețit al lui Nicolae Duduianu de la morgă.

Amintim că Legendarul interlop, Nicolae Duduianu, a fost înmormântat joi, 3 decembrie, lângă fiul lui, Florin Mototolea, zis și Emi Pian. Trupul lui a fost depus la capela unei biserici din sectorul 5 al Capitalei. Nicolae era Duduianu era ultimul rămas în viață din cei trei frați care au ”înființat” clanul Duduianu. De menționat este că Ion și Cristofor, frații lui Nicolae Duduianu, au murit și ei, în urmă cu câțiva ani.