Adevărul despre averea Anamariei Prodan. Câți bani are de dat înainte de divorțul de Laurențiu Reghecampf

Adevărul despre averea Anamariei Prodan. Câți bani are de dat înainte de divorțul de Laurențiu Reghecampf
Ce avere are, de fapt, impresara Anamaria Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se pregătesc să încheie un capitol important al vieții lor. Aflați în prag de separare, noi detalii ies la iveală despre cel mai mediatizat divorț din România. Ce avere ar avea de fapt frumoasa impresară.

Ce avere are, de fapt, impresara Anamaria Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu mai au nevoie de niciun fel de prezentare. Cele două vedete au format, timp de 15 ani, unul dintre cele mai solide, celebre și puternice cupluri din lumea mondenă autohtonă. Celebra impresară și fostul antrenor de la FCSB își scriu ultima filă a poveștii lor de dragoste, acum când inevitabila despărțire bate la ușă.

Chiar dacă celebra impresară a luptat din toate puterile pentru a-și salva mariajul, se pare că șansele ca ea și Laurențiu Reghecampf să revină la sentimente mai bune sunt infime. Cu toate acestea, averea va rămâne în sânul familiei, iar cei doi foști parteneri se vor separa cu eleganță și bun simț, așa cum au demonstrat de-a lungul timpului că pot gestiona problemele.

„Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane (de Euro n.r)”, declara Anamaria Prodan, acum ceva timp, pentru Wowbiz.

În ciuda faptului că Anamaria Prodan și Reghe o duc foarte bine din punct de vedere financiar, se pare că firma lor „Reghe Building SRL”, societate din domeniul construcțiilor, ar fi avut datorii de peste 2.3 milioane de lei la finalul anului 2020, potrivit unui bilanț publicat pe site-ul oficial al Ministerului Finanțelor.

Mai mult de atât, firma soților Reghecampf ar fi avut o cifră de afaceri de 600.000 de lei, terminând anul fiscal cu o pierdere de 67.000 de lei.

Cum își vor împărți averea Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Potrivit surselor de la PlaySport, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nu vor face partaj, iar toate bunurile vor rămâne în continuare pe numele lor.

Singura condiție va fi ca cei doi să se pună de acord în momentul în care unul dintre cei doi foști soți va dori să vândă vreuna dintre proprietăți. Vedetele fac acest lucru pentru ca bunurile să le rămână copiilor lor.

„Deși Anamaria continuă să spună că nu este vorba despre niciun divorț, ei deja au vorbit despre cum vor proceda cu banii și proprietățile lor comune. Lucrurile sunt stabilite până la cele mai mici detalii. Să nu vă așteptați ca Laur și Ana să se certe, să se bălăcărească pe avere. O să fie mai simplu decât credeți.

Dacă pot să mă exprim așa, copiii vor fi principalii beneficiari ai acestei separări. Evident, e o afirmație forțată pentru că, cel mai probabil, ei sunt cei mai afectați. În astfel de situații, copiii au cel mai mult de suferit. Nu va exista partaj. A fost dorința lui Laurențiu.

Toate casele pe care le au, vreo 25 la număr, rămân pe numele lor în continuare. În cazul în care vreunul dintre ei vrea să vândă vreo proprietate, are nevoie de acordul celuilalt. Au decis asta pentru că bunurile să nu se împartă și apoi să fie înstrăinate în loc să rămână ale copiilor”, ar fi spus surse apropiate cuplului, exclusiv pentru playsport.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI