27 sept. 2024 | 10:43

Adevărul a ieșit la iveală despre cauza morții lui Fatman Scoop. De ce s-a prăbușit pe scenă

Monden
Adevărul a ieșit la iveală despre cauza morții lui Fatman Scoop. De ce s-a prăbușit pe scenă
Adevărul a ieșit la iveală despre cauza morții lui Fatman Scoop

Rapperul și vedeta hip-hop americană Fatman Scoop a decedat din cauza unei afecțiuni cardiace, au confirmat autoritățile americane, potrivit BBC News.

Adevărul a ieșit la iveală despre cauza morții lui Fatman Scoop

Artistul s-a prăbușit în timpul unui concert în Connecticut, în luna august, și a murit ulterior la spital, la vârsta de 56 de ani. Un reprezentant al biroului medicului legist șef din Connecticut a precizat că Fatman Scoop suferea de probleme cardiovasculare, inclusiv hipertensiune și ateroscleroză.

Născut Isaac Freeman III, el era cunoscut mai ales pentru hitul său Be Faithful și a apărut în emisiunea Celebrity Big Brother în 2015.

Pe parcursul carierei sale muzicale, Fatman Scoop a avut numeroase colaborări cu artiști de renume internațional, consolidându-și astfel statutul în industria muzicală.

Printre cei mai importanți muzicieni cu care a lucrat se numără producătorul de succes Timbaland, cunoscut pentru influența sa în redefinirea sunetului hip-hop și R&B, precum și DJ-ul și producătorul francez David Guetta, o figură proeminentă în scena muzicii electronice. Aceste colaborări au adus un plus de diversitate și notorietate repertoriului lui Fatman Scoop, demonstrând capacitatea lui de a se adapta diferitelor stiluri muzicale și de a crea hituri care au rezonat cu un public larg, la nivel internațional.

Cine a fost Fatman Scoop

Fatman Scoop a devenit faimos odată cu lansarea piesei Be Faithful, care a ajuns pe primul loc în topurile muzicale din Marea Britanie și Irlanda în octombrie 2003 și a intrat în primele zece poziții în clasamentele din Danemarca și Australia.

Deși melodia a fost un hit în cluburile din întreaga lume timp de mai mulți ani, procesul de obținere a permisiunii pentru utilizarea mostrelor de la artiști precum Jay-Z, Black Sheep, Queen Pen, The Beatnuts și Faith Evans a durat doi ani. În decursul carierei sale, Fatman Scoop a colaborat cu mulți artiști celebri, printre care Lil Jon, Mariah Carey, Janet Jackson, Whitney Houston, Pitbull și Skrillex.

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Chiriile au explodat în București. Fenomenul care a dus la creștere
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
Simona Halep, anunț FINAL la 33 de ani: Ăsta e planul acum!
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
VINE URGIA în România! UNDE LOVEȘTE CICLONUL! HARTA ANM
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro