Adevărata cauză a morții actriței Draga Olteanu Matei. Cristi Brancu a spus cine ar fi vinovatul

Adevărata cauză a morții actriței Draga Olteanu Matei. Cristi Brancu a spus cine ar fi vinovatul
Ce a adezvaluit Cristi Brancu despre moartea actritei Draga Olteanu Matei

Actrița Draga Olteanu Matei a murit în noaptea de marți spre miercuri la Spitalul Sf Spiridon din Iași, din cauza unei hemoragii digestive superioare. Însă Cristi Brancu spune că motivul decesului ar fi fost altul, dezvăluindu-l într-un clip pe YouTube.

Adevărata cauză a morții actriței Draga Olteanu Matei

Actrița Draga Olteanu Matei a murit în această săptămână după ce a ajuns în stare critică la spitalul din Iași. Aceasta suferea de hemoragie digestivă superioară, dar și de alte boli cardiovasculare și endocrine, iar medicii nu au mai putut să o salveze. Actrița avea 87 de ani, iar starea sa de sănătate nu era una bună. Inițial, ea fusese internată la spitalul din Piatra Neamț, dar a fost transferată la Iași, în urma agravării stării de sănătate. De altfel, medicii de la spitalul din Iași au precizat că afecțiunea actriței era cauzată, cel mai probabil, de un medicament anticoagulant pe care aceasta îl lua pentru afecțiunile-i cardiovasculare.

„A suferit o hemoragie digestivă superioară, cea mai probabilă cauză fiind tratamentul anticoagulant pe care pacienta îl are de mai multă vreme pentru o afecțiune cardiovasculară (…) A fost de la început o pacientă într-o stare gravă care avea nevoie de o intervenţie gastro. La doamna nu a existat suspiciunea unei infectări cu COVID-19. A fost negativ la momentul internării”, a precizat medicul Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD al spitalului din Iași.

Ce spune Cristi Brancu

Cu toate acestea, jurnalistul Cristi Brancu are o altă ipoteză cu privire la decesul actriței. Astfel că în cadrul unei emisiuni de pe canalul său de YouTube, Brancu susține că un medic ar fi vinovat de moartea actriței deoarece i-ar fi schimbat un medicament din rețetă, iar acesta nu i-a făcut bine.

„Spun apropiaţii că este un medicament pe care l-a schimbat şi acel medicament nu i-a făcut bine. Nu l-a schimbat de capul ei, e vorba de un doctor, care nu era doctorul ei, şi care a crezut că o să-i facă bine respectivul medicament”, a declarat Cristi Brancu.

Decesul îndrăgitei actrițe Draga Olteanu Matei este o mare pierdere pentru filmul și teatrul românesc. Aceasta i-a încântat pe români mai bine de jumătate de veac, fiind o emblemă a teatrului din România. De altfel, mai mulți actori din Generația de Aur și-au exprimat regretele cu privire la decesul actriței, precum Alexandru Arșinel, Florin Piersic și Victor Rebengiuc,însă și actorii din generația tânără, care au avut ocazia să o întâlnească ori să joace alături de marea doamnă a teatrului românesc. De menționat este că Draga Olteanu Matei va fi condusă pe ultimul drum în cursul zilei de duminică, cu onoruri militare. Ea va fi înmormântată în cimitirul “Eternitatea”, unde este îngropat și soțul ei, medicul Ion Matei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI