Adelina Pestrițu, transformare totală. Cum îi stă blondă. Wow, parcă arată și mai bine

Adelina Pestrițu, transformare totală. Cum îi stă blondă

Adelina Pestrițu este adepta schimbărilor de look, fie ele ajutate de invențiile vremurilor. De această dată, întrebată constant când va reveni la părul lung, a făcut o simulare care i-a lăsat mască pe toți fanii ei. Bruneta e acum…blondă! Deși pentru o perioadă scurtă de timp, cel puțin pentru moment, vedeta din mediul online are multe ”voturi” din partea admiratorilor pentru a-și schimba astfel culoarea părului în viitor.

Adelina Pestrițu a surprins cu o schimbare provizorie de look. Fanii o vor acum blondă

2020 este pentru Adelina Pestrițu anul schimbărilor. După ce a revenit în iunie la părul scurt, coafură care a consacrat-o, la scurt timp, s-a mutat în casă nouă, împreună cu soțul și fiica. A apărut și un moment neplăcut. În urmă cu o lună, a fost diagnosticată pozitiv cu noul coronavirus. Acum este bine și se bucură de toate momentele din viața sa, dar nu a renunțat la ”rutină” și continuă cu schimbările. Vedeta de pe Instagram a decis să probeze o perucă blondă, cu păr lung.

„👱🏾‍♀️Multi dintre voi imi spuneti ca vreti sa revin la par lung. Am facut o simulare de schimbare totala de look cu ajutorul perucii din par natural”, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram.

Admiratorii au fost încântați, ba chiar au susținut-o ca, în viitor, să recurgă la această schimbare: „Deci iti sta…🔝🔝🔝/ Doamne…. Nici nu te am recunoscut 😀😀/ Superba blondă! Dar superba si brunetă, așadar poți purta peruca atunci când vrei o schimbare, ești frumoasa oricum! 😍❤️/ Oricum ai fii cu par lung sau scurt tu tot frumoasa ești 💋♥️/ Doamneeee!!! TEEEEE IMPLOOOOOR, LASA-TI PARUL LUNG!!!/ Scurt si negru sau lung si blond. Doar combinatia asta”, sunt câteva dintre comentariile oamenilor care o urmăresc în mediul virtual.

Adelina Pestrițu, operații estetice

De-a lungul timpului, vedeta și-a schimbat înfățișarea destul de mult. Unii nu au pus modificările pe seama trendurilor, ci pe mâna medicilor esteticieni. Deși nu neagă că a umblat pe ici pe colo, există speculații că și-ar fi făcut mai multe îmbunătățiri decât ar fi declarat. Cea mai recentă intervenție a Adelinei a fost în zona bustului, în 2016, de care este foarte mulțumită.

„Despre nas se știe. Au trecut patru ani de când m-am operat la nas. Cei mai mulți prieteni și colaboratori mă cunosc așa cum sunt acum. Mie îmi place foarte mult. Și înainte aveam un nas potrivit fizionomiei mele, dar cu trecerea anilor vrem să îmbunătățim câte ceva, iar dacă avem posibilitatea de a face acest lucru și este necesar, recomand. Nu sunt o împătimită a operațiilor estetice”, povestea fosta prezentatoarea ”WOWbiz”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI