Adelina Pestrițu rupe tăcerea. Ce a recunoscut după ce s-a zvonit că e gravidă din nou

Adelina Pestrițu rupe tăcerea. Ce a recunoscut după ce s-a zvonit că e gravidă din nou

Adelina Pestrițu și familia sa au plecat în vacanță, iar fanii nu au putut să nu-i observe burtica. Dar bruneta și-a anunțat urmăritorii că… este gravidă.

Adelina Pestrițu rupe tăcerea

Fără doar și poate, Adelina Pestrițu este una dintre cele mai urmărite vedete de la noi din țară. Recent, frumoasa brunetă a plecat în vacanță cu familia și a mâncat tot ce a poftit.

Astfel că în toate pozele și videoclipurile pe care le-a postat în social media, Adelina Pestrițu era înconjurată de mâncare, îndeosebi de clătite, preferatele vedetei.

Prin urmare, urmăritorii frumoasei brunete n-au putut să nu se întrebe dacă nu cumva aceasta este gravidă. Dar cum bruneta își ține tot timpul prietenii viruali la curent ci tot ce se întâmplă în viața ei, vedeta a vrut să lămurească un anumit aspect.

„Pentru că nu vreau să vă las în ceață, la poza cu Zeny mi-ați scris că sunt însărcinată și că voi așa simțiți. Să vă arăt dovada clară. Da, sunt însărcinată după vacanța asta în care am mâncat câte 15 clătite pe zi. Multe clătite am în burtică…deocamdată.”, a afirmat Adelina urmăritorilor.

Își mai dorește un copil

Fanii s-au declarat dezamăgiți, însă Adelina Pestrițu îi asigură că ea și soțul ei își doresc în continuare un al doilea copil.

Nu de alta, dar în repetate rânduri, Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, au afirmat că mai vor un copil. În momentul de față, cei doi au o fetiță pe nume Zenaida Maria, care apare, de asemenea, în cele mai multe dintre pozele cuplului.

Adelina Pestrițu a avut Coronavirus

La începutul lunii septembrie, Adelina Pestrițu a fost testată pozitiv cu Coronavirus și a fost nevoită să stea internată. Ea nu a știut că persoana cu care a intrat în contact era infectată cu virusul SARS-CoV-2, iar astfel, vedeta a trebuit să stea departe de familia ei.

Prin urmare, Adelina și-a dat seama că este infectată în momentul în care n-a mai simțit gustul alimentelor pe care le consuma. Din fericire, familia acesteia nu a avut de suferit de pe urma bolii.

„Dragii mei, știu că nu v-am obișnuit cu astfel de postări, dar așa e în viață. Trecem prin toate, le ducem pe toate, ne mobilizăm și avem grijă astfel încât să rămânem sănătoși indiferent de încercările vieții. Vreau să mulțumesc foarte mult pentru toate mesajele pe care mi le-ați transmis, nu am apucat să le citesc pe toate, dar fac cât pot. Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune pe care le aveți vis-a-vis de această situație în care mă aflu fără voia mea (cine și-ar da voia să fie testat pozitiv de COVID)”, a declarat Adelina Pestrițu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI