Adelina Pestrițu, la un pas de depresie din cauza meseriei sale? Câți bani ajunge să câștige un influencer

de: Ana Chivu
15 04. 2021

Adelina Pestrițu vine cu dezvăluiri despre cariera sa, dar în special de rolul important pe care a ajuns să-l aibă în online. Ce se întâmplă acum cu fosta prezentatoare de televiziune și câți bani ajunge să câștige ca influencer?

Câți bani faci influencerii? Adelina Pestrițu, detalii din povestea sa în acest rol

Unul din influencerii cunoscuți de la noi este Adelina Pestrițu, care a venit acum cu mărturii despre această meserie mult blamată în România în special. Bruneta a povestit că viața nu este perfectă, deși deseori poate să pară așa pe rețelele de socializare.

Adelina a detaliat că a ajuns să câștige chiar și 5.000 de euro pe o campanie care conține câteva postări, dar asta nu trebuie să însemne că trebuie să renunțe la timpul cu familia, care e mult mai prețios.

Fosta prezentatoare de televiziune susține că nu-și permite să fie deprimată, chiar și când vorbim despre o zi grea, pentru că oamenii care o urmăresc nu au nevoie să vadă asta.

Orice om care își neagă stările chiar și pentru câteva momente poate să ajungă să fie debusolat de ceea ce simte, motiv pentru care este ușor să intri în depresie. Există mulți care vin pe conturile sale doar ca să-și verse ura sau să-și spună opinia într-un mod urâcios. Vedeta a mai adus și alte detalii picante despre un subiect mult discutat – operațiile estetice.

„Oamenii nu s-au obișnuit cu rolul de influencer, meseria de influencer, pentru că îți ocupă tot timpul. Sunt zile în care nu am timp pentru mine sau viața personală, dar trebuie, e musai să am timp pentru ce fac eu în mediul online, adică mediul din care îmi câștig pâinea, pentru care trebuie să muncesc non-stop.

Nu este o meserie pentru care ai un program, cum sunt corporatiștii, până la 18.00, apoi merg acasă cu familia, merg la un tenis sau, pe vremuri, la Cinema”, a declarat Ade după ce a fost întrebată se înseamnă exact meseria pe care o practică.

Cea din urmă a menționat că românii vor și teme serioase, dar nu vor să fie dezamăgiți, motiv pentru care nu dezbate teme precum politica sau probleme naționale. Cu toate astea, există oameni care o urăsc, iar explicația este pentru că e adepta intervențiilor de ordin estetic, spune aceasta.

Cum vede fosta moderatoare această meserie?

„Prin contentul de Instagram și de Facebook nu ai cum să exprimi asta, nici dacă ți-ai dori. Nu ai cum să arăți cum e, de fapt, viața unui om public. Sunt unele momente în care efectiv clachezi. Chiar dacă îți dorești ca pe Instagram să păstrezi aparențele, dar nu pentru a fi fake, nu pentru a juca un rol, că așa dă bine la imagine, pentru a nu transmite energia negativă și tu o ai în unele zile.

Poate că ești cu psihicul la pământ, poate ai probleme de sănătate, dar nu vrei să vii pe Instagram să vii să plângi, deși se întâmplă și asta… Nu vrei să transmiți ceva negativ. Nu vrei să-i superi pe oamenii din comunitatea ta. Și ei la rândul lor au probleme. Ce fac? Intră pe Instagram la Adelina Pestrițu și o văd supărată, plângându-se de anumite aspecte care o nefericesc în viața de zi cu zi, își aduce nemulțumirile acolo unde ar trebui să fie un spațiu curat, este un spațiu din care ar trebui să ne încărcăm pozitiv și din care să învățăm”
Adelina Pestrițu (Sursa: emisiunea „Interviurile lui Vitalie”)