Adelina Pestrițu, fără cuvinte. Ce a făcut soțul ei. ”Nu credeam vreodată așa ceva!”

Adelina Pestrițu, fără cuvinte. Ce a făcut soțul ei. ”Nu credeam vreodată așa ceva!”
Adelna Pestrițu și-a vopsit părul singură, pentru prima dată

Vedetele se adaptează chiar și în perioada de izolare impusă de autorități, pe urma pandemiei de coronavirus. Chiar dacă marea lor majoritate apelau la specialiști, înainte de această criză, atunci când venea vorba de imagine, iată că acum sunt nevoite să aibă singure grijă de look-ul lor. Este și cazul Adelinei Pestrițu, care s-a vopsit acasă, pentru prima dată ,după ce în trecut apela la serviciile celor mai buni stiliști.  Însă nu a reușit singură această operațiune, soțul ei, i-a dat o mână de ajutor, potrivit wowbiz.ro.

Izolarea la domiciliu, perioada în care încercăm lucruri noi

Pandemia de coronavirus a dus la închiderea multor domenii de activitate, printre care și saloanele de înfrumusețare. Dacă pentru bărbați nu este o problemă chiar atât de mare faptul că nu se pot tunde în această perioadă, în ceea ce le privește pe femei lucrurile stau puțin altfel. Ele au nevoie ca în permanență să fie atrăgătoare, chiar și în interiorul locuinței. Și cum nu mai pot apela la serviciile profesioniștilor din domeniu, soluția este să se descurce cum pot. Este și cazul Adelinei Pestrițu care s-a vopsit singură pentru prima dată. Bineînțeles, la întregul proces a participat și soțul ei Virgil Șteblea.

Adelina Pestrițu, fără cuvinte. Ce a făcut soțul ei. ”Nu credeam vreodată așa ceva!”
Soțul Adelinei, Virgil Steblea a ajutat-o pe vedetă să se vopsească

Virgil, un ajutor de nădejde al Adelinei

Precum spune chiar vedeta, soțul ei i-a fost de real ajutor. Asta în ciuda faptlui că, probabil, și el făcea acest lucru pentru prima dată. La final, Adelin Pestrițu s-a declarat incântată de experiența trăită. Și asta nu e tot. Vedeta va trebui să mai rezolve o altă problemă.

”Nu credeam vreodată să fim în punctul acesta, în care să mă vopsească soțul la păr, dar iată că ne-a reușit. Împreună facem o echipă bună. Acum trebuie să mai scap de o altă încercare și anume de unghii. Nu m-am născut cu sânge albastru și mi s-a mai întâmplat să mi le fac acasă, dar problema este că sunt făcute cu ojă semipermanentă și puțin gel. Asta e un pic mai complicat. Dar trecem și peste asta. O să mi el păstrez cu siguranță naturale. Chiar îmi era dor de unghia mea naturală și asta e o bună ocazie să fac această schimbare.”, a spus Adelina Pestrițu pe o rețea de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI