Adelina Pestrițu a făcut anunțul, în direct la TV: ”Cât mai mulți copii!”

Adelina Pestrițu a făcut anunțul, în direct la TV: ”Cât mai mulți copii!”
Adelina Pestrițu, veste uimitoare! Ce a transmis la Vorbește lumea

Adelina Pestrițu a făcut anunțul ce o să bucure pe toată lumea! Vedeta a sărbătorit doi ani de căsnicie alături de soțul său, Virgil Șteblea, așa că a dezvăluit totul despre viitorul copil cu partenerul său, chiar în direct la TV.

Adelina Pestrițu, anunț major. Ce a zis despre al doilea copil

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea trăiesc clipe minunate împreună! Cei doi au o relație frumoasă și au sărbătorit doi ani de când s-au căsătorit, așa că au planuri mari pentru viitor. Bruneta a dezvăluit că ea și partenerul ei își doresc mai mulți copii.

„Am sărbătorit deja, dar separat. Soțul a fost plecat din țară, eu am fost cu fetița și cu părinții la țară. Am sărbătorit pe FaceTime, astăzi s-a întors.

Nici nu am apucat să ne vedem, el a intrat în casă, eu am ieșit.

Nu ne ghidăm după tot felul de reguli, ne bucurăm de moment și sperăm să trăim cât mai mult împreună. Și să avem mulți copii.”, a spus Adelina Pestrițu la Vorbește lumea.

Cove și Lili Sandu s-au bucurat nespus în momentul în care au aflat că fiica Adelinei Pestrițu, Zeny, o să aibă parte de un frățior sau o surioară. Bruneta și soțul ei sunt pregătiți să devină părinți pentru a doua oară, dar vedeta a recunoscut că totul o să vină la timpul potrivit.

Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre planurile sale. Unde o să plece în perioada următoare

Între timp, micuța Zeny este răsfățată de mămica ei faimoasă! Fiica Adelinei Pestrițu o să împlinească 3 anișori pe data de 3 august, așa că vedeta a făcut câteva planuri pentru această ocazie specială ce nu trebuie să fie ratată.

Anul trecut, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au organizat o petrecere cu fast pentru fiica lor, dar anul acesta, cei doi preferă să aibă parte de un eveniment discret.

Aceștia o să petreacă alături de prietenii apropiați, iar după o să plece alături de micuța Zeny chiar în America, la Disneyland, pentru a o bucura cu tot felul de personaje din povești.

„Noi avem în plan să facem al doilea copil, dar să vedem când se va întâmpla, nu programăm noi. Noi putem doar să ne rugăm pentru asta.

Pe 3 august împlinește 3 ani, sunt șocată de cât de repede trece timpul. Nu o să facem o mega-petrecere ca anul trecut, o să sărbătorim în familie.

Nimic foarte mare, dar imediat după plecăm în America la Disneyland, acesta este un cadou pentru cea mică, dar și pentru noi.”, a mai spus Adelina Pestrițu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI