16 mai 2020 | 18:24

Adelina Pestrițu a dat lovitura. Suma imensă de bani pe care a câștigat-o în ultimele luni

Știri generale
Adelina Pestrițu a dat lovitura. Suma imensă de bani pe care a câștigat-o în ultimele luni
Adelina Pestrițu a dat lovitura. Suma imensă de bani pe care a câștigat-o în ultimele luni

În timp ce unii au ajuns să trăiască din șomaj tehnic după instalarea stării de urgență în România, care le-a închis afacerile, alții s-au îmbogățit în vreme de pandemie. Este cu precădere și cazul Adelinei Pestrițu, care a ajuns să câștige lunar o sumă uriașă de bani, doar stând acasă.

Adelina Pestrițu a dat lovitura. Suma imensă de bani pe care a câștigat-o în ultimele luni

Au trecut două luni de când România s-a aflat în stare de urgență, iar companiile, indiferent de cifra lor de afaceri, au fost nevoite să închidă și să-și trimită angajații acasă, în șomaj tehnic, ori să le micșoreze salariile cu până la 50%. Printre cei afectați s-au aflat și vedete, cărora li s-au închis concertele, prezentările etc. Mai exact, toate activitățile pe care le aveau programate, lăsându-i fără vreo sursă de venit.

Dar există în România și vedete pe care pandemia de coronavirus nu doar că nu le-a afectat, dar le-a ajutat să își tripleze veniturile. Cum s-a întâmplat asta? Cu ajutorul campaniilor de promovare în mediul online. Printre aceste vedete este și Adelina Pestrițu, care a reușit, în numai doi ani, să fie una dintre cele mai urmărite și apreciate vedete în social media. Astfel, profilul său de Instagram este urmărit de aproape 2 milioane de persoane, iar cel de Facebook de 1,3 milioane. Cum era de așteptat, nu a trecut mult timp până ca firmele să înceapă să o contacteze pe vedetă și să îi ofere sume fabuloase în schimbul promovării de produse pe conturile de socializare.

Din ce face bani Adelina Pestrițu în vreme de pandemie

Potrivit Impact.ro, Adelina Pestrițu a semnat contracte de imagine cu peste zece companii din diferite domenii: produse de infrumusețare, de îngrijire a părului, dar și de haine, parfumuri și electronice. Pentru astfel de campanii de promovare, bruneta încasează lunar aproximativ 15.000 euro.

Adelina Pestrițu este originară din Câmpulung Muscel. A făcut cunoștință cu viața publică prin intermediul lui Liviu Vârciu, cu care a fost căsătorită câțiva ani. Divorțul a fost unul cu scandal, dezbătut de presă, dar și în mediul online. Datorită publicității de care s-a bucurat în acea perioadă, Adelina a rămas în atenția publicului, ba chiar a devenit una dintre cele mai cunoscute vedete din România. În ultimii șapte ani, aceasta a cochetat cu modelling-ul, a moderat emisiuni, a prezentat evenimente. Înainte de a se cupla cu Liviu Vârciu, Adelina a fost dansatoare în cluburi prin străinătate.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Florin Piersic, viață amoroasă tumultoasă. Câte femei a iubit marele actor
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Armata Română a mobilizat soldații. Decizia luată de MApN
Capital.ro
Horoscop 11 mai 2024. Berbecii iau o decizie importantă, Scorpionii au un moment de sinceritate
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Șeful Casei de PENSII, ANUNȚ despre PENSII. Se FACE și a DOUA recalculare. VIN PRIMELE decizii
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro