19 ian. 2023 | 07:40

Adelina Chivu, dezvăluiri emoționante despre mariajul cu Cristi Chivu. „Îmi place să cred că eu sunt cea amuzantă”. Cu ce produs românesc l-a impresionat – FOTO

Monden
Adelina Chivu, dezvăluiri emoționante despre mariajul cu Cristi Chivu. „Îmi place să cred că eu sunt cea amuzantă”. Cu ce produs românesc l-a impresionat - FOTO
Adelina și Cristi Chivu s-au căsătorit în anul 2008 și sunt părinții a doua fete

Adelina Chivu a venit în țară și după mult timp a acordat și un interviu. Fosta prezentatoare tv a vorbit despre mariajul cu Cristi Chivu și a recunoscut că la început „nu i-a dat prea multe șanse”. Acum au două fete și a dezvăluit că pufuleții din România au mare căutare în școala micuțelor din Italia.

Adelina Chivu, dezvăluiri după 14 ani de mariaj cu Cristi Chivu

Adelina Elisei și Cristi Chivu s-au întâlnit în anul 2007. Ea era prezentatoare tv, el juca la AS Roma și era căpitanul echipei naționale a României. Un an mai târziu s-au căsătorit. Cristi Chivu a venit cu umărul imobilizat la nunta lor, după o accidentare suferită pe terenul de fotbal.

„Au trecut foarte repede și foarte ușor anii de căsătorie. Ne mai certăm, dar nimic grav. Nici eu nu ne dădeam șanse. Ne-am lipit foarte repede, după care a venit sarcina cu Natalia. În weekend nu suntem niciodată împreună. Noi avem în fiecare an o vacanță doar noi doi pentru că nu avem foarte mult timp unul pentru altul.

Acum am aflat că se numește nunta de cristal. Pentru mine, să organizez petrecerea este de domeniul SF. Aniversarea este pe 6 iunie, iar el cam începe campionatul. Are meciuri din trei în trei zile (n.r. antrenor la Inter U19). Acum, când a fost Mondialul, a mai fost liber. El următoarea perioadă liberă o are în luna mai”, a povestit Adelina Chivu.

Adelina și Cristi Chivu au două fete. Natalia are aproape 14 ani, iar Anastasia 12 ani. Copilele merg des la meciuri, tatăl lor fiind antrenorul lui „Inter Primavera”.

Adelina a dezvăluit cu ce produs românesc face senzație la școala fiicelor din Italia.

„Găsesc covrigi în Italia. Iau și pufuleți pentru tot autocarul cu care merg fetele la școală. S-au dus odată cu punga și au înnebunit copiii.

Au întrebat ce mănâncă fetele astea și de unde luăm așa ceva. Mi-au scris mamele, m-au întrebat de unde îi iau. Atunci le dau pufuleți pentru toți”, a mai povestit Adelina.

Cum l-a cucerit Adelina pe Cristi Chivu

Adelina și Cristi Chivu s-au văzut multă vreme pe ascuns, pentru că nu voiau ca „relația” lor să fie analizată de presă și de fani. La una dintre întâlniri l-a impresionat cu câteva produse de patiserie.

„Îmi place să cred că eu sunt cea amuzantă dintre mine și soțul meu. La una dintre primele întâlniri l-am dat pe spate cu niște pateuri de la un lanț cunoscut. A leșinat, le știam și eu de la mine, din Piatra-Neamț. Îmi plăceau astea cu vișine și i-am luat și lui”, a declarat Adelina.

Jurnaliștii din „Cizmă” scriu despre Cristi Chivu că are șanse bune să fie următorul tehnician al echipei de seniori unde a câștigat Champions League, campionatul și Cupa Italiei, în anul 2010.

Sursa Foto: Adelina Chivu

Parteneri
Ce trebuie să faci în a doua zi de Paște pentru a avea noroc. Obiceiul care datează de secole
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Noi tendințe în modă. Blugii pătați în dreptul șlițului stârnesc scandal
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
A murit marele actor. A fost iubit de toată lumea. L-au adorat
Capital.ro
Noua fabrică din România care se deschide după Paște. Localitatea în care sute de oameni se pot angaja
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
TRADIȚII în SĂPTĂMÂNA LUMINATĂ! Ce trebuie să faci de LUNI
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro