Adelina Chivu: “Cristi nu are nicio poveste. Câștigă foarte mulți bani, notorietate, dar multă lume nu știe că nu a avut copilărie, adolescență”

de: Violeta Badea
27 09. 2024

Adelina Chivu, soția fostului fotbalist Cristi Chivu, a fost recent invitată în podcastul lui Mihai Morar, ”Fain & Simplu”, unde a vorbit despre sacrificiile pe care soțul ei le-a făcut de-a lungul carierei sale sportive. Într-un moment emoționant, ea a subliniat faptul că, în ciuda succesului profesional și a câștigurilor financiare, fostul sportiv a avut o copilărie și o adolescență marcate de sacrificii și renunțări. Bruneta a oferit detalii despre cum au gestionat distanța în timpul căsniciei lor și despre momentele grele prin care au trecut ca familie.

Sacrificiile unei cariere de succes

Adelina Chivu a vorbit deschis despre sacrificiile imense pe care Cristi Chivu le-a făcut pentru a ajunge în vârful carierei sale.

”El (n.r. Cristi Chivu) a fost foarte mult timp plecat. În 17 ani de căsnicie, nouă constant ne-a fost dor unul de celălalt. Doar doi ani a fost mai prezent acasă, când era analist la Sky”, a povestit noua vedetă de la Antena 1 în podcastul lui Mihai Morar.

Adelina Chivu a menționat că fostul căpitan al echipei naționale a României nu a avut o copilărie sau adolescență normale, fiindcă a fost nevoit să își dedice timpul carierei de fotbalist.

”Când ne întâlnim cu gașca noastră și povestim de pe vremuri, el nu are nicio poveste, fiindcă era în cantonament. Nu a fost la bairam la cineva acasă, nu a fost la mare până la 16 ani”, a adăugat ea.

Deși pentru mulți viața unui fotbalist pare plină de glorie și beneficii materiale, bruneta a subliniat că puțini înțeleg adevărata dimensiune a sacrificiilor implicate.

Cum a început relația dintre Adelina și Cristi Chivu

Adelina Chivu a oferit detalii și despre începuturile relației lor. Inițial, ea a fost reticentă în a accepta avansurile lui Cristi. Cei doi s-au întâlnit de mai multe ori cu diferite ocazii, dar fosta prezentatoare de știri sportive a fost rezervată în ceea ce privește o posibilă relație.

Fostul fotbalist și-a exprimat interesul față de Adelina Chivu prin gesturi discrete, însă ea l-a refuzat de câteva ori înainte de a accepta să iasă împreună. După câteva întâlniri, povestea de dragoste a prins contur rapid, iar trei luni mai târziu, cei doi erau logodiți.

”Cristian m-a cerut în căsătorie după trei luni de relație. Ne întâlnisem de mai multe ori în trecut, dar abia atunci a fost momentul în care ne-am apropiat cu adevărat”, a mărturisit Adelina Chivu.

Citește și Adelina Chivu, dezvăluiri surprinzătoare despre căsnicia cu Cristi Chivu: „Eu plâng pentru el, mă supăr”!

Viața de familie și întoarcerea pe micile ecrane

În 2008, Adelina și Cristi Chivu s-au căsătorit, iar la scurt timp s-au mutat împreună în Italia, unde au construit o viață de familie solidă. Cuplul are două fiice – Natalia, în vârstă de 15 ani, și Anastasia, de 13 ani.

În ciuda provocărilor impuse de cariera lui Cristi Chivu, cei doi au reușit să mențină o relație puternică și echilibrată, chiar dacă distanța și programul încărcat au creat momente dificile.

După o pauză de 16 ani de pe micile ecrane, Adelina Chivu a revenit în atenția publicului în calitate de co-prezentatoare a emisiunii ”X Factor”.

Această revenire marchează un nou capitol în cariera sa, demonstrând că, în ciuda sacrificiilor și a perioadelor grele, pasiunea și profesionalismul ei nu au dispărut.

Citește și Anunțul făcut de Adelina Chivu după 17 ani de căsnicie cu Cristi Chivu: “Nu am vorbit niciodată până acum”!