Adela Popescu, umilită de fanii ei. Ce a pățit vedeta PRO TV: ”S-au exprimat urât, au și jignit mulți”

de: Bișinicu Andreea
28 05. 2021

Scandal în mediul online. Frumoasa Adela Popescu a primit mesaje răutăcioase și jigniri din partea internauților. Deși mai are foarte puțin până ce naște, soția lui Radu Vâlcan a trecut prin momente delicate, atunci când a fost certată de câțiva dintre urmăritorii ei de pe Instagram. Motivul este unul incredibil.

Adela Popescu, umilită de fanii ei

Deși mai are puțin și naște, Adela Popescu a trecut printr-o stare neplăcută acum câteva zile, când a fost apostrofată de câțiva internauți. Vedeta a fost pusă la zid de către câteva persoane de pe Internet, lucru care l-a deranjat teribil pe soțul ei. Motivul nemulțumirii unora dintre urmăritorii blondinei au fost fotografiile pe care vedeta le postează pe Instagram.

Nu este vorba despre imaginile din vacanțe, ci despre parteneriatele pe care Adela Popescu le are cu diverse firme, pentru a promova lucrurile care îi plac și pe care le folosește cu drag.

„Am avut o seară în care m-am tot frământat cu cei care mi-au scris la postarea cu pricina, m-am gândit că poate nu m-am făcut înțeleasă, că mie mi se părea că e ceva atât de logic ce spun. Luau cuvintele și le interpretau în toate felurile, m-am consumat pe subiect, recunosc.

Am fost așa fericită apoi să descopăr că oamenii au înțeles ce spun și nu au interpretat, că sunt deschiși la minte așa cum știam eu că sunt oamenii din comunitatea mea. Desigur, accept părerile tuturor, dar cumva lucrurile au escaladat pe profil și s-au exprimat urât, au și jignit mulți dintre ei și chestia asta m-a șocat pentru că nu credeam că am astfel de oameni în comunitatea mea și m-a deranjat așa.

Ce mesaj le-a transmis Radu Vâlcan internauților care i-au criticat soția

Deși Adela și-a dat seama de faptul că nu trebuia să se consume din cauza comentariile răutăcioase pe care le-a primit în ultima vreme, Radu Vâlcan le-a transmis un mesaj celor care îi critică partenera de viață.

În timp ce vedeta de la PRO TV le vorbea fanilor săi pe InstaStories, prezentatorul de la Insula Iubirii le-a transmis haterilor soției sale să meargă la alergat, pentru a se liniști:

„Să vină cu mine la alergat. Am terminat un semi-maraton.”, a spus Radu Vâlcan.

Adela Popescu se bucură de perioada în care este însărcinată, care va mai dura foarte puțin. Blondina și soțul ei numărăm săptămânile până când le va veni pe nume cel de-al treilea băiețel.