Adela Popescu, mesaj de pe patul de spital. Medicii au fost categorici. Artista a povestit tot

Adela Popescu, mesaj de pe patul de spital. Medicii au fost categorici. Artista a povestit tot
Adela Popescu, noi detalii despre starea sa de sănătate

Adela Popescu își ține fanii la curent cu vești despre starea sa de sănătate. Cum se simte prezentatoarea de televiziune și ce i-au spus medicii de curând? Actrița a oferit noi detalii.

Adela Popescu, noi detalii despre starea sa de sănătate

Vestea că Adela Popescu a ajuns de urgență la spital i-a îngrijorat pe cei mai mulți. Aceasta i-a ținut în permanență conectați cu ea pe prietenii din online, cărora le-a povestit zi de zi prin ce trece și cum se mai simte. Artista a ajuns pe mâna medicilor din cauza unei dureri de stomac ce din păcate nu se știe de la ce anume a apărut. Investigațiile în ceea ce o privesc vor continua, dar în viitorul apropiat pentru că specialiștii i-au dat undă verde pentru externare.

Vedeta Pro TV a dezvăluit că se simte mult mai bine, dar încă nu s-a refăcut complet, așa că va continua să își ia tratamentul injectabil de trei ori pe zi, dar acasă. În seara aceasta, Adela va ajunge din nou în sânul familiei unde speră să prindă putere să se odihnească și să treacă mai repede peste perioada aceasta de cumpănă. Din păcate, artista rămâne cu temeri pentru o eventuală intervenție, în cazul în care lucrurile nu vor evolua cum trebuie.

Adela Popescu va fi externată în această seară
Adela Popescu va fi externată în această seară

„A să îmi refacă analizele diseară”

„Eu sunt încă în spital, dar voi fi externată abia pe seară, pentru că vor să-mi mai îmi facă încă o dată tratamentul aici. O sa continui tratamentul injectabil de trei ori pe zi pentru încă câteva zile. Noi mai facem acum și săptămâna viitoare niște investigații să vedem de la ce s-a produs această inflamație. Speră să nu fie nimic grav. Adică nu poate fi nimic grav, nu? Nu e de la mâncare, culmea. E o inflamație, n-are legătură cu mâncarea. Nu prea pot să râd. Mi se administrează calmante, antibiotic și anti-inflamatoare. O să mi se refacă analizele diseară”
Adela Popescu

  • Adela Popescu a fost diagnosticată de medici cu ileită terminală sau boala Crohn, care este o afecțiune cronică inflamatorie a intestinului care afectează oamenii cu vârste cuprinse între 15 și 30 de ani. Cauzele încă nu sunt cunoscute, dar se discută despre un răspuns imunitar inadecvat care survine la indivizii cu predispoziție genetică, ca un răspuns la interacțiunea dintre factorii de mediu înconjurător.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI