Adela Popescu, decolteu adânc la Vorbește Lumea. Ce a spus Radu Vâlcan când a văzut-o la PRO TV

Adela Popescu, decolteu adânc la Vorbește Lumea. Ce a spus Radu Vâlcan când a văzut-o la PRO TV
Adela Popescu, decolteu adânc la Vorbește Lumea

Adela Popescu arată senzațional și nu se sfiește să o arate. Prezentatoarea emisiunii Vorbește Lumea, de la Pro TV, s-a fotografiat în platoul de producție și a postat poza pe rețelele de socializare, iar fanii i-au atras atenția că are un decolteu foarte adânc. Răspunsul vedetei i-a amuzat pe internauți.

Adela Popescu, decolteu adânc la Vorbește Lumea

„Și vouă vi se pare decolteul prea adânc? Soțul pare mulțumit”, a scris Adela Popescu pe contul personal de Instagram, unde a postat fotografia făcută în platoul emisiunii Vorbește Lumea, de la Pro TV. Postarea vedetei a strâns 30.000 de aprecieri pe rețeaua de socializare.

Foto: Instagram Adela Popescu
Foto: Instagram Adela Popescu

Cei mai mulțumiți de poza Adelei Popescu au fost bărbații, în timp ce unele doamne au criticat-o pentru ipostaza îndrăzneață. Iată câteva dintre mesajele pe care vedeta Pro TV le-a primit pe rețeaua de socializare:

„Mult prea adânc, în ziua de azi prea multî vulgaritate, parcă toate sunteți la fel… cu totul pe afara… Și vorbești mult și prost.”

„Da, prea adânc! Mai ales pentru tine, cea care ne-ai obișnuit cu finețe și modestie. Din punctul meu de vedere, nu te caracterizează.”

„Ești foarte faină! Nu e nimic adânc, nimic vulgar! Cât despre comentariile unora (care culmea sunt și femei), nu ne mai facem bine cu defularea frustrărilor sexuale și emoționale în online.”

„E cum trebuieee! De când ești mămică ești mult mai sexy, ai chestia aia… sunt mămică dar n-ai zice.”

„Și eu zic că e un pic cam mult. Nu te caracterizează. Ești o doamnă simplă și cu bun simț care știe să se afirme prin inteligență nu prin aspect.”

Zilele trecute, Adela Popescu a avut o reacție amuzantă, după ce Radu Vâlcan și-a schimbat lookul. Gazda reality show-ului Insula Iubirii, de la Antena 1, s-a tuns scurt, iar Adela a postat o poză cu el pe Instagram și a scris: „Cine-i tipul?”