01 feb. 2023 | 16:27

Adela Popescu, anunţ neaşteptat despre „Vorbeşte lumea”. Ce se întâmplă cu emisiunea de pe Pro TV. VIDEO EXCLUSIV

Monden
Adela Popescu, anunţ neaşteptat despre „Vorbeşte lumea”. Ce se întâmplă cu emisiunea de pe Pro TV.  VIDEO EXCLUSIV
Revine Adela Popescu la Vorbeste Lumea?

Adela Popescu se numără printre vedetele de primă mână ale Pro TV, la capitolul divertisment, așa că i s-au dat pe mână cele mai tari producții. Prezentă, marți seara, la Cineplexx Băneasa, la avanpremiera filmului Ramon, Adela Popescu a declarat, exclusiv pentru Playtech Știri, că așteaptă noi provocări pe plan profesional, subliniind că Lili Sandu, înlocuitoarea ei la „Vorbește lumea”, face o treabă excelentă alături de Șurubel și de Bogdan Ciudoiu.

Revine Adela Popescu la „Vorbește Lumea”. Ce spune vedeta

Anul trecut, Adela Popescu a ieșit din schema „Vorbește lumea” (PRO TV), pentru a filma în Dominicană, la show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Nu a mai revenit însă la cârma formatului de dimineață, ci doar temporar, la show-ul de după-amiază al lui Cătălin Măruță pe perioada în care acesta a suferit o intervenție la picior și a avut nevoie de recuperare. Iată ce ne spune actrița, în interviul exclusiv pentru Playtech Știri, despre viața profesională, dar și despre superba ei familie.

Totul despre vacanțele din Dominicană și din Thailanda, cu toată familia

Adela Popescu a îmbinat utilul cu plăcutul în ceea ce privește deplasarea din Republica Dominicană, unde a filmat show-ul “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și unde a fost însoțită de Radu Vâlcan și de cei 3 băieți ai lor.

A urmat apoi plecarea soțului ei în Thailanda, unde a filmat “Insula iubirii” (Antena 1) și unde vedeta a decis să vină ulterior cu copiii.

Momentan, prezentatoarea TV se află într-o pauză de pe micul ecran, unde va reveni, se pare, cu un alt proiect. Adela a dezvăluit că nu crede că se va mai întoarce la „Vorbește lumea”, Lili Sandu rămânând  astfel titulară alături de Bogdan și de Șurubel.

Playtech Știri: Adela, ai revenit cu forțe proaspete după două vacanțe în Dominicană și în Thailanda.

Adela Popescu: Nebunie, ce să mai! Bronzată nu mai sunt, dar da, mi-au priit.

Cum v-ați descurcat cu băieții în Thailanda?

Ușor, nu, dar am zis că decât să ne fie greu acasă, mai bine să ne fie greu pe plajă. A fost foarte frumos! Iar ei au așa o creștere după fiecare vacanță, vezi că se schimbă foarte tare. Efectiv cresc cu totul.

Cum se descurcă, și acasă, cu cei trei copii

Acum că au crescut, reușești să gestionezi mai bine situația cu ei acasă sau tot așa haos este?

Depinde, la noi în casă niciodată nu sunt toți suficient de mari. Deci tot timpul mai este unul mic mic. Acum, spre exemplu, dacă cu Alexandru, care are 6 ani jumate, putem să avem un dialog, cu cel de 4 ani începem, mai avem unul de un an jumate, deci practic ne strică combinația orice s-ar întâmpla, așa că mai discutăm peste vreo 3 ani jumate.

Cum este cu Alexandru la școală? Reușești să te ocupi de el și cu temele?

Avem un copil care nu ne solicită. Este foarte conștiincios, am vaga bănuială că ceilalți doi nu vor fi așa, dar ăsta mare e foarte cuminte și echilibrat și vrea să facă treabă, nu ne creează probleme.

Moștenește pe mama sau pe tata? Tu cum erai la școală?

Nu știu, cred că am fost destul de cuminte; Radu zice că el nu a fost. Eu am fost premiantă, și el a fost, nu mai știu. Eu cred că el e mulțumit că pleacă de acasă, la cât îl trag ăstia de păr, frații.

Revine la emisiunea ”Vorbește lumea” (PRO TV)?

Întrebarea care este pe buzele tuturor: când revii la emisiunea ta?

Deci dorința mea acum este să dorm bine, să stau pe canapea, să mă odihnesc și apoi să iau o decizie. Deci nu spun că mă întorc, nici că nu mă întorc.

Dar când vei reveni, te vei întoarce la „Vorbește lumea” sau vei avea un alt proiect?

Cel mai probabil nu mă voi întoarce, nu știu sigur. Formula de acum este minunată, ei se înțeleg excelent și e totul perfect. Nu cred, nu știu, aștept noi provocări.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro