07 iul. 2023 | 12:45

Adda, umilită și criticată după Asia Express. Artista, mărturisiri dureroase: ”Oamenii sunt obișnuiți ca femeia să stea într-un colț”

Monden
Adda, umilită și criticată după Asia Express. Artista, mărturisiri dureroase: ”Oamenii sunt obișnuiți ca femeia să stea într-un colț”

Adda este o vedetă din România care mereu are  zâmbetuul pe buze, dar puțini știu momentele dificile prin care a trecut frumoasa cântăreață. Vedeta ar fi trăit o adevărată dramă după participarea la Asia Express.

Cine e Adda cu adevărat?

Deși pare o tipă deschisă, care ar împărtăși totul cu fanii săi, Adda recunoaște că există anumite momente pe care preferă să le țină departe de ochii curioși. Adda a recunoscut că au existat situații în care a fost nevoită să își pună o mască pentru a fi acceptată de toți cei din jurul ei.

Invitată la Podcast-ul Ilincăi Vandici, Adda a dat totul din casă și și-a deschis inima în fața frumoasei prezentatoare TV. Carismatica cântăreață a vorbit și despre cine e Adda în esență.

Mereu am preferat să arăt doar o parte a mea, dar e foarte greu. La un moment dat m-am eliberat, trebuia să fiu eu. Nu are sens să îmi pun măști, evident, nu spun chiar tot, dar asta sunt eu.”, a mărturisit cântăreața.

Citește și: Ce face soțul Addei, pentru o căsnicie fericită. Gestul la care nu mulți bărbați apelează, din mândrie: ”Suntem o echipă!”. Interviu EXCLUSIV

Adda, criticată dur pentru căsnicia pe care o are cu soțul ei

Adda trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Cătălin Rizea, soțul ei de mai bine de nouă ani. De-a lungul timpului, Adda a fost implicată în mai multe proiecte TV, printre care și Asia Express. Părea să fie provocarae vieții sale, dar în cadrul emisiunii menționate anterior, Adda și Cătălin și-au expus relația cu bune, dar și cu rele. Astfel că, la întoarcerea din emisiune, cântăreața a fost aspru criticată.

”La Asia Express am fost înțeleasă greșit, a fost un șoc pentru oameni să mă vadă în situațiile limită în condițiile în care eu mereu când mergeam la TV cântam sau vorbeam despre cum am compus piesele. Cumva, era o bulă roz în jurul meu, eram un produs al industriei muzicale. În momentul în care am participat la un reality show în care erai filmat 18 ore pe zi, oamenii m-au văzut om.

Probabil s-au șocat, și-au făcut o altă impresie despre mine pentru că nu mă cunoșteau. M-au înțeles greșit, tot ce s-a dat la televizor a fost menit să stârnească reacții, lucrurile nu au fost chiar atât de dramatice. Și a fost foarte greu pentru mine, a fost prima oară când am cunoscut hate-ul din partea unor oameni care m-au judecat prea aspru.”, a mărturisit Adda.

Această aventură a fost una foarte dificilă pentru cei doi, iar cântăreață că a reușit cu greu să îi facă față. Ba mai mult decât atât, s-a gândit că e posibil ca relația ei să fie pusă în pericol.

A fost greu, foarte greu. Eu cu Cătălin ne-am certat acolo de două ori, pe bune. În rest, erau niște mici înțepături ale noastre, dar noi așa suntem ca și cuplu, ne permitem multe unul cu celălalt.

Pentru oameni a fost un șoc, spuneau ”Cum de Cătălin permite atât de multe unei femei, femeia trebuie să stea în banca ei”, dacă era invers, era total normal, oamenii sunt obișnuiți ca femeia să stea într-un colț, să nu zică nimic, nu mi se pare corect, trebuie să fie egalitate între o femeie și un bărbat.”, a mai adăugat vedeta. 

Citește și: Anunţul făcut de Adda, după 9 ani de relație cu Cătălin Rizea. „Doar un bagaj prea greu și multe scări”

 

Digisport.ro
Frumusețea noului format Champions League: Celtic pe 2, Barcelona pe 23! Clasamentul complet după prima etapă
Stirile PROTV
Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Afacerile în care David Popovici vrea să investească: „Mi-ar plăcea și mi-aș dori”! Cum vrea să-i ajute pe români
EVZ.ro
Pensie de nabab în România. Câștigă mii de euro lunar
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Președintele CCR, Marian Enache, s-a căsătorit la 70 de ani. Ce funcții importante ocupă noua sa soție
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Planeta ia foc! A început un nou război. Ordinul de atac a venit deja azi, 19 septembrie
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro