Adda și soțul, o nouă ceartă la Asia Express. Ce spune bărbatul în urma conflictului

Adda și soțul, o nouă ceartă la Asia Express. Ce spune bărbatul în urma conflictului
Adda și soțul ei, nouă ceartă al Asia Express. Ce spune Cătălin despre asta?

Adda și Cătălin au continuat pe acealași fir ca la început – curse pline de scandal, certuri și reproșuri. Ce spune soțul cântăreței despre ultimul conlfict dintre ei de la Asia Express?

Adda și Cătălin, nouă ceartă la Asia Express

Majoritatea au crezut că lor le va fi cel mai ușor, fiind căsătoriți și deja obișnuiți cu „dansul” în doi și sacrificiile. Ei bine, se pare că aceștia au surprins, pentru că ambii au firi vulcanice, iar experiențele de la Asia Express au pus paie pe foc.

Mulți dintre urmăritorii show-ului de aventură și din fanii solistei au fost surprinși de vocabularul său și de reacțiile extrem de expansive pe care le avea la tot pasul. Desigur că deseori și Cătălin o acompania în ieșiri nesăbuite, dar e categoric faptul că blondina se pierdea cel mai des cu firea.

Adda și Cătălin, nouă ceartă la Asia Express
Adda și Cătălin, nouă ceartă la Asia Express

„Eu n-am soț!”

Nicio ediție fără ceartă cu Adda și Cătălin. Proba care i-a regăsit ca pe ace a fost cea în care au trebui să găsească statuile unor zei pe care i-au primit pe cartonașe pe un pod aflat în fața muzeului Chimei din Taiwan. Vedetele au trebuit ulterior să scrie numele zeilor în chineză – unul pe o foaie normală, altul pe o planșă uriașă.

Artista a stricat o planșă, motiv pentru care s-a certat cu soțul ei care i-a mărturisit că nu e timp pentru neatenții și că viața cu ea este extrem de grea. „E grea viața cu ea. Mă jur!”, a spus Cătălin Rizea. „Eu n-am soț! Am o soacră aici lângă mine”, i-a replicat Adda. În pofita reproșurilor nenumărate, unele din ele chiar fără temei, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de șase ani și au un copil împreună.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI