Acuzații grave: „Mario Iorgulescu mi-a omorât nepotul!”. Ce a făcut șeful LPF, imediat după accidentul în care a fost implicat fiul său

Acuzații grave: „Mario Iorgulescu mi-a omorât nepotul!”. Ce a făcut șeful LPF, imediat după accidentul în care a fost implicat fiul său
Acuzații grave, în urma accidentului rutier din Capitală

Se lasă cu acuzații grave, după accidentul rutier din Capitală în care a fost implicat fiul lui Gino Iorgulescu! Unchiul victimei a tras un semnal de alarmă și a lansat afirmații dure la adresa președintelui de la Liga Profesionistă de Fotbal și băiatului său. „Mario Iorgulescu mi-a omorât nepotul!”, strigă îndurerat bărbatul.

Acuzații grave pentru Mario și Gino Iorgulescu

Unchiul băiatului de 25 de ani, care și-a pierdut viața duminică dimineața în accidentul în care a fost implicat și Mario Iorgulescu, face acuzații grave.

Vali Gutu, unchiul victimei, îl condamnă pe fiul președintelui de la Liga Profesionistă de Fotbal pentru tragedia petrecută pe Șoseaua Chitilei.

El a oferit o reacție dură. „Noaptea trecută, în jurul orei 2:30, Mario Iorgulescu mi-a omorât nepotul de 25 de ani, intrând pe contrasens pe șoseaua Chitilei, cu 240 de kilometri la oră!”, a declarat bărbatul, conform gsp.ro.

Acuzațiile grave nu se opresc însă aici, ci ajung să-l atingă și pe șeful LPF, Gino Iorgulescu.

„Cred că deja se încearcă mușamalizarea cazului. Gino deja a ridicat mașina odraslei de la locul faptei, apoi la Elias, la spital, a stat numai cu telefonul la ureche”, a spus unchiul victimei, potrivit gsp.ro.

Mario Iorgulescu a fost implicat într-un accident grav rutier. Cum se simte el acum
Mario Iorgulescu a fost implicat într-un accident grav rutier

În ce stare se află Mario Iorgulescu, în urma accidentului rutier

În urma accidentului rutier petrecut duminică dimineața, Mario Iorgulescu a ajuns de urgență pe mâna medicilor de la Spitalul Elias din Capitală.

El se află în stare gravă, dar stabilă, iar următoarele ore sunt decisive pentru evoluția stării lui de sănătate.

„A ajuns în stare gravă, este victima unui accident rutier cu o contuzie abdominală și toracică forte, cu hemoperitoneu, adică sânge în burtă, s-a intervenit chirurgical de urgență azi-noapte, operația a avut ca scop controlul sângerării, adica hemostaza, e în stare gravă, dar stabilă deocamdată.

Este în Terapie Intensivă, nu este conștient, este intubat și ventilat mecanic”, a declarat Silvius Negoiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias din Capitală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI