09 mai 2024 | 17:12

Actrița iubită de o planetă întreagă a spus care e ultima ei mare dorință înainte să moară: „Trebuie”! A rostit numele lui Keanu Reeves

Monden
Actrița iubită de o planetă întreagă a spus care e ultima ei mare dorință înainte să moară: „Trebuie”! A rostit numele lui Keanu Reeves

Fără doar și poate, Sandra Bullock, ajunsă la aproape 60 de ani, vârstă pe care o va împlini la sfârșitul lunii iulie, este una dintre cele mai iubite actrițe din lume, iar acest lucru se datorează în mare parte și filmelor în care a jucat și care au pus-o în evidență.

În ciuda anilor din buletin, actrița din Statele Unite demonstrează în continuare că vârsta este doar un număr și reușește să se mențină în formă și să întoarcă în continuare toate privirile în momentele în care iese pe stradă.

Invitată recent în podcastul „50 MPH”, Sandra Bullock a dezvăluit care este ultima ei mare dorință înainte să moară. Și are legătură directă cu nimeni altul decât Keanu Reeves, actor alături de care a mai apărut în filme.

Sandra Bullock vrea să filmeze din nou alături de Keanu Reeves

Potrivit celor spuse de actrița născută în anul 1964 în Virginia (SUA), ea vrea să mai joace măcar o dată alături de Keanu Reeves!

„Înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă, cred că eu și Keanu Reeves trebuie să filmăm din nou ceva împreună”, a spus Sandra Bullock.

Afirmația ei lasă loc de interpretări, iar multă lume a început să se întrebe dacă ei lucrează la un nou film împreună sau dacă vor apărea alături în vreo reclamă.

Din câte se pare, Sandra Bullock a făcut această declarație după ce Keanu Reeves a dezvăluit și el că ar vrea să mai joace în filmul „Speed” alături de buna lui prietenă.

„Suntem în scaune cu rotile sau în baston? Poate, cine știe?”, a mai afirmat actrița.

S-a zvonit că ar fi format un cuplu

În trecut, despre Sandra Bullock și Keanu Reeves au apărut zvonuri potrivit cărora ar fi format un cuplu și s-ar fi despărțit, însă actrița a negat aceste lucruri, afirmând că sunt foarte buni prieteni și așa vor rămâne pentru totdeauna.

„Nu. Dar cine știe? Keanu e un tip care e prieten cu fiecare femeie cu care s-a întalnit. Nu cred că este cineva care să aibă ceva urât de spus despre el. Deci poate că am fi supraviețuit, nu știu. Dar n-a trebuit să supraviețuim.

Am crescut împreună pe drumuri paralele și ne-am mai întalnit la o cină și am încercat să lucrăm împreună. Și cu cât a trecut timpul, cu atât mai mult îl venerez pe acest om. Aș fi spus la fel dacă m-ar fi părăsit și m-ar fi enervat? Probabil că nu”, afirma în trecut Sandra Bullock.

Parteneri
Ce se va întâmpla cu rolul Gianinei din Las Fierbinți după ce a aflat că e însărcinată
Redactia.ro
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a părăsit-o în tinerețe: „Eu aveam 19 ani, ea puțin mai mult”
Click.ro
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Vocea.biz
Traian Băsescu: Ar fi o mare greșeală a României să nu dea Ucrainei un sistem Patriot. Ucrainenii luptă și pentru noi
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
O nouă corvoadă pentru pensionari. Actele care trebuie depuse la dosar
EVZ.ro
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Spynews
Se schimbă obligatoriu la mașină. Toți șoferii trebuie să se prezinte la service
Capital.ro
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte. Simona Bucura-Oprescu: "Acesta este motivul pentru care pensionarii trebuie să aducă documentele"
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
ANUNȚ privind RECALCULAREA PENSIILOR! Se ANUNȚĂ SUMELE EXACTE
Mediaflux
Pensia pe care o va primi un român care a muncit 35 de ani. Cum poți face recalcularea
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să te văd, nu o să pot să cânt”
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro