Actorul român care lucrează în Turcia la 78 de ani. Cu ce se ocupă, de fapt (exclusiv)

Actorul român care lucrează în Turcia la 78 de ani. Cu ce se ocupă, de fapt (exclusiv)
Actorul este extrem de fericit

S-a întors recent dintr-o vacanță peste hotare. Actorul a avut de lucru în Turcia, iar acum s-a întors în țară.

Actorul român care lucrează în Turcia, la 78 de ani

S-a ocupat de promovarea unei așezări de pescari din Turcia și a avut norocul să prindă un contract care să dureze și pe timp de pandemie.

Acum, Costel Constantin a venit de peste hotare pe baza pașaportului verde european pe care și l-a făcut pentru a putea intra în țară.

Actorul Costel Constantin s-a întors duminică din concediul petrecut la Belek-Antalya.

”Tocmai m-am întors dintr-un concediu în Belek – Turcia Mi-am făcut pașaportul verde european, precum și toate analizele, cu vaccinul, rapel, anticorpi, tocmai pentru că am avut mute plecări în deplasare, patru, iar în septembrie voi călători și-n Grecia”, a declarat acesta pentru impact.ro.

Costel Constantin, pasionat de pescuit

El a spus că deși s-a relaxat, a avut și de muncă. Acum se ocupă cu promovarea unei localități de pescari din Antalya, iar contractul de imagine a fost încheiat înainte din pandemie și este în derulare.

“Am fost născut la Galați și ani întregi pescuitul a fost marea mea pasiune. Mergeam pe baltă cu Marin Moraru, Amza Pellea și Mircea Albulescu.

Ne trezeam la 5 dimineața ca să fim acolo devreme. Îi spuneam lui Amza: «Există o baltă a generalilor, păzită de soldați cu puști. Tu te duci și ceri un bon de acces, că mai vii cu doi colegi». Și așa ajungeam noi acolo. În două, trei ore, ne întorceam cu un portbagaj plin cu crapi!

O chemam pe soacră-mea să-i pregătească, apoi fugeam la repetiții. Acum, singurul meu hobby e căsuța pe care o am la Breaza, unde am plantat 80 de pomi fructiferi și toate plantele din lume, chiar și coacăze, mure, zmeură. Mi-am cumpărat tot felul de cărți și studiez horticultura”, a povestit actorul.

A mers câte 10 km pe jos în fiecare zi

Cât despre pandemie, actorul spune că a trecut cu bine de această perioadă. Nu a stat degeaba, ci a făcut în fiecare zi câte 10 kilometri pe jos.

”N-am devenit pesimist, mi-am luat soţia de mână şi am mers în fiecare zi, în funcţie de programul fiecăruia, câte 10 kilometri pe jos.

Asta ne-a ajutat foarte mult să trecem peste această perioadă stresantă – căci factorul psihic contează enorm. Iar băiatul meu, care este chirurg la Spitalul Sf. Pantelimon, mi-a zis de la început:

„Tată, este o problemă foarte serioasă (n.r. – infecţia cu COVID-19), să n-o luaţi în glumă. Și am ținut cont de sfaturile lui, ne-am făcut imediat caccinul și suntem foarte bine acum“.