Actorul Costel Constantin, schimbat radical după moartea lui Marin Moraru. La ce a renunțat, obligat de împrejurări (exclusiv)

Actorul Costel Constantin, schimbat radical după moartea lui Marin Moraru. La ce a renunțat, obligat de împrejurări (exclusiv)
Actorul Costel Constantin, schimbat radical dupa moartea lui Marin Moraru. La ce a renuntat, obligat de imprejurari (exclusiv)

Actorul Costel Constantin suferă foarte mult după moartea bunului său prieten, Marin Moraru. Cei doi au fost nu doar colegi de scenă, ci și buni camarazi. La mai bine de cinci ani de la moartea regretatului actor Marin Moraru, Costel Constantin nu-și revine nici acum din șocul pierderii bunului său prieten. La ce a renunțat, obligat de împrejurări.

Costel Constantin, transformat după moartea actorului Marin Moraru

Costel Constantin și Marin Moraru au avut o relație specială de prietenie. Făceau multe lucruri împreună, însă, de la decesul lui Moraru, din 2016, Costel Constantin s-a transformat radical.

Pe vremea când trăia Marin Moraru, cei doi actori mergeau împreună la pescuit, de unde se întorceau cu povești savuroase. De la decesul lui Moraru, din 21 august 2016, Costel Constantin nu a mai pus piciorul ”pe baltă”.

Actorul Marin Moraru s-a stins la vârsta de 79 de ani, la spitalul Elias din Capitală, după o grea suferință. A îndoliat lumea cinematografiei românești, iar colegii de scenă care i-au fost și prieteni îl plâng și acum. La mai bine de cinci ani de la moartea actorului, Costel Constantin a rămas doar cu amintirile.

Ce făceau în timpul liber

Ori de câte ori aveau timp liber, Costel Constantin și Marin Moraru mergeau împreună la pescuit, de unde se întorceau cu un portbagaj plin cu crapi!

Am fost născut la Galați și ani întregi pescuitul a fost marea mea pasiune. Mergeam pe baltă cu Marin Moraru, Mircea Albulescu, Amza Pellea și Mircea Albulescu. Ne trezeam la 5 dimineața ca să fim acolo devreme. Eu eram cel care pregătea momeala, apoi ne urcam în maşină și plecam. Îi spuneam lui Amza: «Există o baltă a generalilor, păzită de soldați cu puști. Tu te duci și ceri un bon de acces, că mai vii cu doi colegi». Și așa ajungeam noi acolo.

În două, trei ore, ne întorceam cu un portbagaj plin cu crapi! O chemam pe soacră-mea să-i pregătească, apoi fugeam la repetiții”, a declarat Costel Constantin pentru Impact.

Ce s-a întâmplat după dispariția actorului

De la decesul bunului său prieten, actorul Costel Constantin a renunțat la acest hobby. Pescuitul nu mai e la fel fără Marin Moraru.

„De la dispariția lui, nu am mai fost la pescuit. Aveam atâtea amintiri împreună. Când băiatul meu a devenit un cunoscut medic chirurg, mi-l amintesc și acum cum se uita la el și îmi zicea: Cum măi, Costele, puștiul ala simpatic e doctorul de acum?”, a precizat actorul pentru aceeși sursă citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI