Actorul celebru care și-a lăsat fiul fără un ban. Ce s-a ales de averea de 50 de milioane de dolari

Actorul celebru care și-a lăsat fiul fără un ban. Ce s-a ales de averea de 50 de milioane de dolari

Kirk Douglas a fost, fără doar și poate, unul dintre cei mai longevivi actori de la Hollywood. Acesta s-a stins din viață la data de 5 februarie 2020, la vârsta de 103 ani. Kirk Douglas a lăsat în urmă o avere uriașă, dar nici un cent nu a rămas la fiul său, Michael Douglas.

Actorul celebru care și-a lăsat fiul fără un ban

Kirk Douglas a lăsat în urmă nenumărate roluri memborabile, dar și o avere mare. Din cele 61 milioane de dolari, nici un dolar nu a mers către fiul său, Michael Douglas. Kirk a demonstrat, și după moarte, că sufletul său s-a îndreptat întotdeauna către cei mai puțin norocoși.
Legenda Hollywood-ului, Kirk Douglas, a fost dintotdeauna o persoană empatică și plină de generozitate, demonstrând asta chiar și după moarte. Mai exact, toată averea sa a fost împărțită între mai multe fundații caritabile. Astfel că, suma de 50 de milioane de dolari a fost distribuită, prin intermediul fundației Douglas, celor mai puțin norocoși ai sorții. Astfel că, suma de 50 de milioane de dolari a fost distribuită Universității St Lawrence, căminul de copii înființat de către Kirk și soția sa, precum și spitalului de copii din Los Angeles.

Despre Kirk Douglas

Fiului lui Kirk Douglas, actorul Michael Douglas, nu i-a revenit nici măcar un dolar din toată averea tatălui. Cu toate acesta, nu reprezintă asta o problemă pentru actor și familia sa, deoarece în conturile sale se află suma de  300.000 de dolari, potrivit mirror.co.uk.

Moartea lui Kirk Douglas a îndurerat întreaga familie, iar fanii din întreaga lume și-au exprimat gândurile prin intermediul rețelelor de socializare, iar televiziunile au vorbit despre cariera de peste 70 de ani a celebrului actor. Din 1996, sănătatea lui Kirk Douglas a început să șubrezească, atunci când a suferit un accident vascular cerebral masiv. Din aacel moment însă, aparițiile pe micul ecran au fost tot mai rare.

Kirk Douglas
Kirk Douglas
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI