Actorul celebru care a fost aproape să moară din cauza drogurilor. Dezvăluiri cutremurătoare

de: Bișinicu Andreea
20 10. 2022

A devenit unul dintre cei mai îndrăgiți și cunoscuți actori ai secolului, după ce a cunoscut faima internațională jucând rolul de protagonist în unul dintre cele mai populare sitcomuri ale anilor 90. Însă, în spatele faimei se ascunde o dramă imensă. Cine este actorul care a fost la un pas să moară din cauza consumului de droguri.

Cum a fost Matthew Perry la un pas de a muri din cauza drogurilor

Din 1994 și până în 2004, peripețiile a șase prieteni au bucurat sufletele a zeci de milioane de cinefili, din toate colțurile lumii.

Rachel, Monica, Phoebe, Ross, Chandler și Joey au făcut istorie cu cel mai cunoscut serial de televiziune din lume, Friends, fenomen care și astăzi adună sute de mii de oameni în fața televizoarelor, urmărind sitcomul pe diverse platforme de streaming.

Puțini sunt cei care știu, însă, detaliile sumbre din viața actorului Matthew Perry. Artistul care i-a dat viață personajului sarcastic Chandler Bing a depășit una dintre cele mai dificile perioade ale existenței sale.

La 53 de ani, Matthew Perry este pregătit să împărtășească povestea vieții sale. Starul din Friends a scris o carte autobiografică, numită „Friends, Lovers and the Big Terrible Thing”, volum ce va fi disponibil la 1 noiembrie, în care dezvăluite cele mai dificile detalii ale existenței sale.

„Am vrut să vă împărtășesc când am fost sigur că nu voi mai pica, din nou, în latura întunecată a lucrurilor.

A trebuit să aștept până când am fost destul de treaz și departe de boala activă a alcoolismului și a dependenței de droguri, pentru a scrie totul.

Și principalul motiv a fost că eram destul de sigur că experiența mea va ajuta oamenii.”, a declarat Matthew Perry, în exclusivitate pentru revista People.

Actorul din Friends a suferit 14 operații la stomac și avea doar 2% șanse de supraviețuire

Vedeta din Friends a fost la un pas de moarte din cauza dependenței de substanțe narcotice. Matthew Perry a dezvăluit că a petrecut, în mare taină, mai multe săptămâni în comă, din cauza consumului de droguri.

Într-un interviu acordat revistei People, actorul din serialul Friends a mărturisit că a suferit 14 operații la stomac, iar acum patru ani de zile a avut colonul perforat. În aceste condiții, medicii îi dăduseră un diagnostic crunt și doar 2% șanse de supraviețuire lui Matthew Perry.

„Medicii au spus familiei mele că am șanse de 2% să trăiesc. Mi s-a pus un lucru numit o mașină ECMO, care respiră practic în locul plămânilor tăi. Nimeni nu supraviețuiește unui astfel de lucru.

A trebuit să aștept până când am fost destul de treaz – și departe de boala activă a alcoolismului și a dependenței – pentru a scrie totul. Și lucrul cel mai important a fost că eram destul de sigur că va ajuta oamenii”, a explicat actorul, potrivit sursei citate.