Actorul celebru care a făcut dragoste cu mama prim-ministrului Justin Trudeau: ”Toată noaptea”

Actorul celebru care a făcut dragoste cu mama prim-ministrului Justin Trudeau: ”Toată noaptea”
Actorul celebru care a facut dragoste cu mama prim-ministrului Justin Trudeau ”Toata noaptea”

Mama actualului prim-ministru canadian Justin Trudeau s-a iubit cu un celebru actor de la Hollywood, faimos pentru lista lungă de cuceriri. Nu mai puțin de 2000 de femei i-au trecut prin pat, printre care și Margaret Trudeau. Despre cine este vorba, l-ai văzut în foarte multe filme de succes.

Cu cine s-a iubit mama prim-ministrului Justin Trudeau

Un actor celebru din industria cinematografică americană a făcut dragoste cu mama prim-ministrului Justin Trudeau. Între cei doi a fost chimie încă de la prima vedere, așa că au dat o șansă relației lor.

Abilitățile actoricești ale lui Jack Nicholson sunt faimoase în întreaga lume. Actorul se află în spatele unora dintre cele mai iconice personaje ale timpului nostru. De la ticăloși și criminali, militari răi până la romantici eterni, Nicholson a jucat bine orice rol. Și a făcut istorie în timp ce o făcea. În timp ce munca lui Nicholson i-a garantat un loc în topul celor mai mari actori de la Hollywood, viața sa amoroasă l-a plasat într-o altă listă, cea a „Marilor seducători”. Dacă zvonurile sunt adevărate, Nicholson s-a culcat cu mai mult de 2.000 de femei în viața sa, a estimat The Sun.

A fost dragoste la prima vedere

Multe dintre iubitele sale erau actrițe, modele, chiar soția și mama liderilor mondiali. Ei bine, ultimele două titluri aparțin aceleiași femei, Margaret Trudeau, care era căsătorită cu fostul prim-ministru canadian Pierre Trudeau și este mama actualului premier al țării, Justin Trudeau. Margaret s-a căsătorit în secret cu Pierre, care era cu 28 de ani mai în vârstă decât ea, în 1971, la trei ani după ce a devenit prim-ministru, potrivit CBC.

Margaret a fost o fire excentrică. Obișnuia să ascundă droguri în valiza soțului și să petreacă la Studio 54 . Noul rol s-a dovedit nepotrivit pentru personalitatea sălbatică. Astfel, în 1977, s-a separat de Pierre. Un an mai târziu, a avut o aventură pasională cu Jack Nicholson în timpul unei călătorii care a atras multă atenție internațională. Citește mai departe pentru a afla detaliile relației dintre Margaret și Nicholson.

Relația dintre Margaret Trudeau și Jack Nicholson a fost scurtă, dar intensă

În timpul unei călătorii la Londra, în vara anului 1978, Margaret l-a întâlnit pe Jack Nicholson, care locuia în Regatul Unit alături de iubita sa de atunci, Anjelica Houston, în timp ce filma „The Shining”.

Pentru Trudeau a fost dragoste la prima vedere! Nicholson a devenit „primul rival real al lui Pierre”, a scris Margaret în memoriile sale. Relația celor doi a fost intensă, dar scurtă. Potrivit lui Trudeau, Nicholson era îndrăgostit de altcineva, dar asta nu i-a împiedicat să „[facă] dragoste toată noaptea” înainte de a se despărți, a adăugat ea. Ulterior, s-a simțit „zdrobită” și ca o „proastă”. „Îl doream cu ardoare, dar nu aveam nevoie de el”, a mai scris mama prim-ministrului Justin Trudeau.

Margaret are doar cuvinte de laudă la adresa fostului ei partener

Chiar și în ziua de azi, Margaret Trudeau încă îl respectă pe Nicholson pentru că este sincer.

„Pentru mine, el reprezintă omul liber. N-a spus niciodată nicio minciună. Nu mi-a făcut nicio promisiune, nu s-a prefăcut defel. Pur şi simplu, era liber”, a dezvăluit Margaret în anul 2017.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI