Acestea sunt cele mai bune site-uri cu rețete. De la drobul de miel al lui Chef Adi Hădean la specialitățile de Paște de la Jamila

de: Filon Stan
18 04. 2020

Internetul este plin de site-uri de gătit deţinute de bucătari recunoscuţi sau mai puţini cunoscuţi, dar celebri în online. Astfel, internauţii îşi pot alege varianta de reţetă de drob de miel care le place mai mult, indiferent că este vorba despre chef Adi Hădean sau de Jamila.

Acestea sunt cele mai bune site-uri cu rețete. De la drobul de miel al lui Chef Adi Hădean la specialitățile de Paște de la Jamila

Internetul este plin de site-uri care propun diverse reţete de gătit. În această perioadă la mare căutare sunt reţetele de drob de miel sau reţete cu carne de miel, ţinând cont că este Paştele. Astfel, poţi alege, în funcţie de ingrediente, de bucătar, precum şi de testimonialul video, ce reţetă doreşti, fie că este vorba de chef Adi Hădean, de Jamila sau alt bucătar.

Chef Adi Hădean deţine site-ul adihadean.ro. Aici, celebrul bucătar, pe lângă reţetele de Paşte, are tot felul de preparate, precum şi reţete de prăjituri.  Multe dintre reţete au video sau fotografii ce te învaţă pas cu pas ce şi cum sa faci.

Un alt bucătar celebru, dar pe internet, este Jamila. Pe siteul jamiloacuisine.ro se găsesc foarte multe reţete, de Paşte, de Crăciun, deserturi, antreuri, ciorbe, pâine, supe…etc. Şi Jamila are video pentru fiecare preparat în parte.

Acestea sunt cele mai bune site-uri cu rețete. De la drobul de miel al lui Chef Adi Hădean la specialitățile de Paște de la Jamila. Sursa foto: procticin bucatarie.ro

Un alt site de unde te poţi inspira de o reţetă de drob de miel este eatlikemoldovans.com. Şi aici sunt disponibile reţete pentru toate gusturile, dar mai ales pentru cei care preferă mâncarea moldovenească, după cum îndeamnă şi numele site-ului. 

Reţeta de drob de miel sau de friptură de miel, în această perioadă, poate fi aleasă şi de pe site-ul flavortailors.com. „Multe din rețetele noastre sunt invenție proprie sau rețete readaptate cu ingrediente și condimente pe gustul nostru, astfel încât preparatul din farfurie să fie gustos, surprinzător, sănătos și ușor de gătit„, spun croitorii de Gusturi pe site-ul propriu de gătit.