Accidente teribile în Cluj, provocate de un singur șofer fugar. O femeie a murit pe loc

Accidente teribile în Cluj, provocate de un singur șofer fugar. O femeie a murit pe loc
Accident mortal în Cluj

Imagini înfiorătoare au avut loc duminică în Cluj, acolo unde mai multe persoane au ajuns la spital, iar o femeie a murit. Toate evenimentele nefericite au fost provocate de un șofer teribilist și fugar, care a părăsit locul accidentului după ce a lovit un motociclist. Din păcate, printre victimele sale se regăsește și o femeie de 60 de ani, spulberată de autoturismul în care se afla șoferul vinovat.

Ce s-a întâmplat

Poliția din Cluj a transmis cum au avut loc evenimentele rutiere. Potrivit instituției, accidentul dintre autoturism și motociclist a avut loc pe strada Frunzișului, iar ulteriorul, șoferul vinovat și-a continuat drumul, acroșând trei pietoni, dintre care, unul nemaiputând fi salvat.

Reprezentanții ISU Cluj au transmis că după accident, aceștia l-au găsit pe motociclist întins pe jos, în stare stabilă, dar necesitând intervenția medicilor. Din păcate, al doilea pieton acroșat, o femeie în vârstă de 60 de ani, era prinsă sub mașină, fiind declarat decesul. Oamenii legii au identificat-o și pe cea de-a treia victimă, o femeie care se afla prinsă sub mașină, cu traumatisme multiple, însă conștientă și cooperantă.

Un alt bărbat aflat în zona accidentelor a solicitat și el intervenția medicilor, astfel că toate cele trei victime au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Potrivit Mediafax, şoferul vinovat pentru aceste multiple tragedii nu a necesitat îngrijiri medicale sau transportul la spital, starea sa de sănătate fiind un bună.

Atât șoferul automobilului, cât și cel al motocicletei au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Accident grav în Cluj

Un alt accident care se putea termina tragic a avut loc tot în Cluj, în localitatea Gilău, acolo unde o mașină s-a răsturnat după impactul dinte două autoturisme. Astfel, o mașină condusă de o femeie, în vârstă de 38 de ani, a fost acroșată de o altă mașină care venea din spate, condusă de un bărbat de 35 de ani. În urma impactului, automobilul condus de bărbat s-a răsturnat, rănind grav o femeie de 34 de ani. La fața locului au intervenit mai multe echipaje medicale și de Poliție.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI