01 sept. 2023 | 07:24

Accident grav în Botoșani.Un băiețel de 10 ani a reușit să scape miraculos, după ce o mașină s-a răsturnat

News
Accident grav în Botoșani.Un băiețel de 10 ani a reușit să scape miraculos, după ce o mașină s-a răsturnat
Salvatorii au inntervenit la fața locului

Un copil de doar 10 ani a reușit să scape miraculos dintr-un accident care s-a produs în județul Botoșani. Deși în evenimentul rutier au decedat 3 persoane, băiatul a reușit să iasă singur din autoturismul răsturnat pe marginea drumului.  Salvatorii au ajuns rapid la locul accidentului, dar din păcate, medicii nu au putut salva victimele.

Accident în județul Botoșani, un copil a scăpat miraculos

Evenimentul tragic a avut loc în apropierea localității Coțușca, acolo unde a fost implicat un singur autoturism. Potrivit primelor informații, accidentul s-a produs ca urmare a răsturnării autoturismului într-un șanț de pe marginea drumului.

În urma impactului violent, trei persoane, printre care doi bărbați de 35 și 46 de ani au fost găsiți în stare de inconștiență, precum și un copilaș de 1 an.
La fața locului au ajuns rapid două echipaje din cadrul Punctului de Lucru Coțușca, echipate cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, precum și cu modul de descarcerare.

Intervenția salvatorilor a fost promtă

De asemenea, o ambulanță SMURD și trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță s-au mobilizat pentru a oferi asistență medicală de urgență. Pe lângă eforturile depuse pentru salvarea victimelor, pompierii au intervenit și pentru a elimina riscul de incendiu, astfel că, bornele bateriei au fost deconectate pentru a reduce la minimum pericolele suplimentare.

Din păcate, medicii au depus toate eforturile pentru resuscitarea victimelor, dar fără succes, singurul supraviețuitor din mașină fiind băiatul de 10 ani, care a reușit să iasă singur din mașină. Acesta a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Autoritățile au inițiat investigații pentru a determina cauzele precise ale accidentului și pentru a preveni astfel de tragedii în viitor.

Accident cu trei morți și cinci răniți, în Arad

Un accident rutier grav a avut loc joi după-amiaza pe o șosea din județul Arad, lângă localitatea Horia, după ce o camionetă și un autoturism s-au izbit frontal. În urma coliziunii, trei persoane au murit, iar alte cinci au fost grav rănite.

Conform informațiilor furnizate de către autorități, impactul dintre cele două vehicule a fost extrem de violent. Prima dintre mașini a fost proiectată în afara șoselei, ajungând într-un câmp din apropiere.

La fața locului au fost trimise echipaje din cadrul Detasamentului de Pompieri Arad, inclusiv o autospecială pentru descarcerare și o autospecială de intervenție, alături de două ambulanțe SMURD, dintre care una era echipată cu Terapie Intensivă Mobilă. De asemenea, au fost mobilizate patru ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).

„Un barbat de 50 de ani, din localitatea Horia, in timp ce conducea un autoturism pe D.J. 709, spre localitatea Horia, a intrat in coliziune frontala cu o autoutilitara condusa din sens opus de un barbat de 52 de ani, din Arad.

In urma impactului, a rezultat decesul a doua persoane, la fata locului, alte 6 victime fiind transportate la spital, pentru acordarea de ingrijri medicale de specialitate.

Din primele concluzii, 3 ar fi ranite grav si 3 usor: soferul autoutilitarei, soferul autoturismului si un pasager din autoturism. Dintre persoanele ranite grav, transportate la spital, una a decedat. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat ca niciunul dintre cei doi soferi nu consumase alcool„, au transmis reprezentantii IPJ Arad.

Parteneri
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Redactia.ro
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a părăsit-o în tinerețe: „Eu aveam 19 ani, ea puțin mai mult”
Click.ro
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Vocea.biz
FOTO. A cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $. Cum arată în interior și cu cât vinde acum casa pe roți
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Spynews
Rămas bun, MAESTRE! Marele actor al ţării a murit. Sperau cu toții că va scăpa
Capital.ro
Voucherele de vacanță 2024 se impozitează cu 20%. Sumele pe care angajaţii le vor pierde din salarii
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
PREȘEDINTELE implicat într-un ACCIDENT AVIATIC! Controverse privind anunțul MORȚII SALE?
Mediaflux
Pensia pe care o va primi un român care a muncit 35 de ani. Cum poți face recalcularea
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să te văd, nu o să pot să cânt”
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro