Accident teribil în Suceava. Băiat de 12 ani, strivit de roțile unei mașini în timp ce traversa strada. Cine este șoferița vinovată

Accident teribil în Suceava. Băiat de 12 ani, strivit de roțile unei mașini în timp ce traversa strada. Cine este șoferița vinovată
Copil de 12 ani, strivit de o șoferiță de 22 de ani

Un accident mortal a întristat un oraș întreg, după ce un băiat de 12 ani a fost lovit în drumul său spre casă. În ciuda eforturilor făcute de medici pentru a-i salva viața, micuțul nu a avut nicio șansă.

Cum a avut loc tragedia

Accidentul a avut loc în cursul după-amiazei de marți, în orașul Siret, județul Suceava. Din păcate, nimeni nu prevestea o asemenea nenorocire, copilul fiind strivit de mașină, inclusiv în zona capului, așa cum au descris martorii prezenți la fața locului.

Potrivit primelor informații, copilul traversa grăbit strada pe trecerea de pietoni, moment în care o șoferiță în vârstă de 22 ani a trecut peste acesta fără nicio urmă de frânare. Polițiștii au identificat tânăra vinovată, această fiind originară din comuna Dersca, județul Botoșani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, citat de Agerpres, la fața locului a intervenit un echipaj medical care a încercat resuscitarea copilului, aceștia reușind să-l scoată din stop cardio-respirator.

Câteva minute mai târziu, băiatul a intrat într-un alt stop cardio-respirator din cauza traumatismelor extrem de grave, acesta din urmă fiindu-i fatal.

”Din nefericire, și în ciuda eforturilor echipajului SMURD și ale cadrelor medicale din spital, după aproximativ 50 de minute a fost declarat decesul copilului”, au transmis pompierii militar, potrivit Monitorul de Suceava.

Copil de 12 ani, spânzurat în anexa gospodăriei

Un alt eveniment tragic a avut loc, în urmă cu cinzi zile, în comuna Bogdănești, județul Suceava, după ce un băiat de 12 ani și-a pus capăt zilelor într-un mod înspăimântătot. Copilul, aflat în grija unui asistent maternal, era încadrat cu grad de handicap din anul 2019, însă acest lucru nu l-a împiedicat să ducă o viață aproape normală.

Înaintea tragediei, băiatul a vorbit cu o rudă la telefon, iar ulterior s-a retras în anexa gospodăriei pentru a-și pune capăt zilelor. Din păcare, nimeni nu a aflat ce a discutat cu ruda sa, astfel încât să ia o asmenea decizie tragică.
Băiatul a fost descoperit de asistentul maternal, care s-a dus să-l caute atunci când a văzut că nu mai răspunde.

Acesta s-a oripilat când a văzut copilul spânzurat, apelând imediat la 112. La sosirea echipajelor medicale, băiatul a fost declarat mort, neavând niciun semn vital.

În urma tragediei, polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să facă cercetări pentru a afla adevărata cauză a acestui gest necugetat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI