Accident șocant în parcare la Kaufland România. O femeie a fost lovită, oamenilor nu le-a venit să creadă

Accident șocant în parcare la Kaufland România. O femeie a fost lovită, oamenilor nu le-a venit să creadă
Ce program au magazinele Kaufland în zilele de Rusalii. Orarul complet pentru 20 și 21 iunie

Un accident a avut loc la intrarea de la magazinul Kaufland din Alba Iulia. O persoană a fost lovită de un automobil care se deplasa în marșarier.

Accident șocant în parcare la Kaufland România

Ieri, chiar în față la intrarea magazinului Kaufland, o persoană a fost lovită de un automobil care se deplasa în marșarier. Acolo au sosit un echipaj de poliție și o ambulanță. Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Alba, persoana care a fost lovită de acea mașină este de sex feminin.

De asemenea, amintim că tot ieri a avut loc un eveniment care a șocat România, petrecut în parcarea unui supermarket din municipiul Arad. Acolo, o mașină a explodat, iar înauntru a fost găsită o persoană carbonizată. S-a constatat că persoana carbonizată era omul de afaceri Ioan Crișan, cunoscut pe plan local. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, citate de News.ro, la locul exploziei maşinii omului de afaceri arădean ar fi fost găsite urme de explozibil.

”La faţa locului a sosit echipa de anchetatori din cadrul IGPR. A fost întocmit un cerc de suspecţi. De la faţa locului au fost ridicate imagini de pe camerele de supraveghere care urmează a fi analizate. Cadavrul a fost ridicat cu puţin timp în urmă şi va fi expertizat„, a spus pentru Agerpres Livia Pescar, purtător de cuvânt al IPJ Arad. Aceasta a precizat că ancheta cazului a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Ioan Crişan avea una dintre puţinele ferme de somn african din Europa de Est. Ferma este amenajată de mai mulţi ani în perimetrul unei foste fabrici de cânepă situată la câţiva kilometri de municipiul Arad. Ea are 22 de bazine alimentate cu apă termală ce provine dintr-un foraj adânc de 900 de metri, iar o parte dintre ele sunt populate de zeci de tone de peşte.

Despre Kaufland

Kaufland reprezintă un lanț de hipermarketuri din Germania, parte a grupului Schwarz, ce deține și retailerul de discount Lidl. Kaufland a deschis primul magazin în 1984 în Neckarsulm, apoi s-a extins rapid devenind lider în ceea ce a fost anterior Germania de Vest.

În 2014, grupul Schwarz a devenit cel mai mare grup de retail din Europa, având afaceri de aproape 80 miliarde euro.

La ora actuală, Kaufland are peste 1200 de magazine, dintre care mai mult de 650 sunt situate în Germania. De asemenea, Kaufland operează și în alte țări din Europa Centrală și de Est: Cehia, Polonia, Croația, Slovacia, România, Republica Moldova și Bulgaria. În plus, Kaufland mai dorește să se extindă în anii următori cu alte filiale în Australia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI