Accident rutier deosebit de grav. 15 oameni au murit și 20 au fost răniți. Cine sunt victimele

Autor: Claudiu Surmei - 15:19, 18 iul. 2019
Accident rutier cu 15 morți și 20 de răniți

Un accident rutier deosebit de grav, în urma căruia cel puțin 15 oameni au murit și 20 au fost răniți, s-a produs în sud-estul Turciei. Accidentul s-a produs la granița cu Iranul, iar victimele sunt migranți care intraseră ilegal în Turcia.

Accident rutier cu 15 morți și 20 de răniți

Un microbuz în care se aflau migranți a fost implicat într-un teribil accident rutier în sud-estul Turciei, la granița cu Iranul, transmite Agenția privată de știri DHA, citată de France Presse. În urma impactului, cel puțin 15 persoane și-au pierdut viața și alte 20 au fost rănite.

Printre victimele accidentului rutier din provincia turcă Van sunt femei și copii. Din primele informații reiese că șoferul a pierdut controlul volanului, iar microbuzul s-a răsturnat pe autostradă.

Tot mai mulți migranți au încercat în ultimii ani să treacă granița cu Turcia, în încercarea de a ajunge în țările din Uniunea Europeană, din cauza războaielor sau a conflictelor din țările lor.

Luna trecută, un microbuz care transporta zeci de migranți nu a oprit la semnalele polițiștilor și s-a izbit de un zid la granița dintre Turcia și Grecia. 10 persoane și-au pierdut viața în urma accidentului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI