Accident rutier deosebit de grav. 15 oameni au murit și 20 au fost răniți. Cine sunt victimele

Accident rutier cu 15 morți și 20 de răniți

Un accident rutier deosebit de grav, în urma căruia cel puțin 15 oameni au murit și 20 au fost răniți, s-a produs în sud-estul Turciei. Accidentul s-a produs la granița cu Iranul, iar victimele sunt migranți care intraseră ilegal în Turcia.

Accident rutier cu 15 morți și 20 de răniți

Un microbuz în care se aflau migranți a fost implicat într-un teribil accident rutier în sud-estul Turciei, la granița cu Iranul, transmite Agenția privată de știri DHA, citată de France Presse. În urma impactului, cel puțin 15 persoane și-au pierdut viața și alte 20 au fost rănite.

Printre victimele accidentului rutier din provincia turcă Van sunt femei și copii. Din primele informații reiese că șoferul a pierdut controlul volanului, iar microbuzul s-a răsturnat pe autostradă.

Tot mai mulți migranți au încercat în ultimii ani să treacă granița cu Turcia, în încercarea de a ajunge în țările din Uniunea Europeană, din cauza războaielor sau a conflictelor din țările lor.

Luna trecută, un microbuz care transporta zeci de migranți nu a oprit la semnalele polițiștilor și s-a izbit de un zid la granița dintre Turcia și Grecia. 10 persoane și-au pierdut viața în urma accidentului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI