Accident provocat de un şofer de 25 de ani. A fugit de Poliţie pentru că nu avea certificat verde şi nici declaraţie pe proprie răspundere

Accident provocat de un şofer de 25 de ani. A fugit de Poliţie pentru că nu avea certificat verde şi nici declaraţie pe proprie răspundere
Accident provocat de un şofer de 25 de ani. A fugit de Poliţie pentru că nu avea certificat verde şi nici declaraţie pe proprie răspundere

Un accident rutier a avut loc pe raza localității Lazuri, județul Dâmbovița, în cursul serii de sâmbătă. Vinovatul a fugit de la locul accidentului deoarece nu avea certificat verde și nici declarație pe propria răspundere.

Accident grav provocat de un tânăr

Șoferul în vârstă de 25 de ani a rupt gardul unei case și s-a oprit cu mașina într-un stâlp, apoi a fugit de la locul accidentului. Într-un final, acesta a fost găsit și amendat cu 1.450 de lei. De asemenea, a rămas și fără permis timp de 30 de zile.

Accidentul a avut loc în jurul orei 23:00, iar tânărul nu avea certificat verde și nici declarație pe propria răspundere.

“În cursul serii trecute, în jurul orei 23.00, polițiștii de la Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au efectuat semnal pentru oprirea unui autoturism, condus de un tânăr de 25 de ani, din Gura Ocniței.

Întrucât conducătorul auto nu deținea certificate de vaccinare Covid-19, acesta nu a respectat indicațiile polițiștilor de la rutieră și și-a continuat deplasarea s-a izbit cu autoturismul de gardul unui imobil, din localitatea Lazuri.

Față de acesta a fost dispusă măsura complementară a reținerii permisului de conducere pentru 30 de zile, fiind sancționat contravențional, conform prevederilor O.U.G. 195/2002 și Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 1450 de lei”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Un băiat de 14 ani a murit într-un accident rutier

Accidentul a avut loc sâmbătă dimineață, în jurul orei 05:30, între localitățile arădene Berechiu și Apateu, pe DJ 794. Inițial, oamenii legii au găsit la fața locului doar patru minori. Ulterior, a fost identificat și al cincilea ocupant al autoturismului. Este vorba despre un minor de 15 ani, din Talpoș.

În accident a fost implicat doar autoturismul tinerilor. Șoferul mașinii a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat.

„În dimineața zilei de 30 octombrie, în jurul orei 5,30, în afara localității Berechiu, un autoturism în care se găseau cinci persoane a părăsit partea carosabilă, a lovit un parapet și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Accidentul s-a soldat cu decesul unui minor de 14 ani, fiind răniți ușor (stare de șoc) alți 3 minori de 12,13 și 14 ani, toți din localitatea Diosig, Jud. Bihor. Cercetările continuă pentru identificarea celui de-al cincilea ocupant al autoturismului, de asemenea pentru stabilirea împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului rutier, fiind întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă” – transmit reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI