Accident mortal în Vâlcea! Camerele de supraveghere au surprins întreaga scenă

Un accident mortal s-a produs în județul Vâlcea, în comunca Tomșani, după ce două autoturisme s-au ciocnit violent pe DN37. În urma impactului puternic două persoane și-au pierdut viața.

Cum s-a produs accidentul

În cursul zilei de ieri, centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că traficul rutier a fost întrerupt pe DN 67 Râmnicu Vâlcea – Târgu Jiu, pe raza localității Tomșani, județul Vâlcea, din cauza unei coliziuni între două autoturisme.

Tragedia s-a soldat cu moartea a doi bărbați, iar în prezent se fac cercetări pentru a descoperi în ce condiții s-a petrecut accidentul. La fața locului s-au prezentat de urgență mai multe echipaje de poliție, pompieri și o ambulanță SMURD. Potrivit autorităților, se pare că una dintre victime a fost găsită moartă în afara mașinii, iar cea de-a doua a fost găsită printre fiarele autoturismului, în stare de inconștiență.

ISU Vâlcea a transmis la acel moment toate informațiile avute: ”Accident rutier în localitatea Tomșani, sat Bogdanești. Pompierii militari intervin cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare si o ambulanță SMURD. Sunt implicate 2 autoturisme cu 2 victime din care o persoană este încarcerată și inconștiență, iar a doua victimă este în afara autoturismului, fără semne vitale. La scurt timp, acesta a confirmat și cel de-al doilea deces.

Momentul producerii tragediei a fost filmat

 

Ciocnirea violentă a fost filmată de una din camerele de supraveghere din apropiere, din care se poate observa că ambele mașini au circulat cu viteză, unul dintre șoferi pierzând controlul volanului și intrând pe contrasens. Până în prezent nu se cunosc informații referitoare la identitatea șoferilor și nici vârsta lor.

Atenție, vă avertizăm că urmează imagini video cu impact emotional puternic:

Știre în curs de actualizare…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI