18 iun. 2021 | 11:35

Accident mortal în Gorj. Două fetițe gemene au rămas orfane de mamă după ce aceasta a pierit sub privirile lor

News
Accident mortal în Gorj. Două fetițe gemene au rămas orfane de mamă după ce aceasta a pierit sub privirile lor
Avocată, moartă într0un accident de mașină în Târgu-Jiu Sursă poză:gorjonline.ro

Un accident tragic a avut loc joi după-amiază în Târgu-Jiu, acolo unde o mașină în care se aflau trei persoane s-a izbit de un cap de pod. Din păcate, în mașină se afla o avocată împreună cu cele două fiice gemene ale sale, femeia în vârstă de 42 de ani pierzându-și viața în urma impactului. La fața locului au sosit echipaje medicale, dar resuscitarea femeii a fost fără succes.

Două copile, orfane de mamă la 10 ani

O tragedie imensă a avut loc ieri după-amiază, atunci când șoferița unui autoturism a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu putere de un cap de pod. Lovitura violentă a făcut ca toate cele trei persoane de sex feminin să rămână încarcerate, dar din păcate, șoferița a pierdut lupta cu viața.

„În jurul orelor 16:30, ISU Gorj a fost solicitat sa intervină la gestionarea unei situaţii de urgentă generată de un accident rutier ( un autoturism a intrat intr-un cap de pod) pe raza comunei Brăneşti, sat Brăneşti.

La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Secţiei de Pompieri Turceni şi Detasamentul de Pompieri Tg-Jiu cu 2 autospeciale de intervenţie pentru descarcerare şi o ambulantă SMURD, precum şi echipaje din cadrul SAJ Gorj, care au constatat ca este vorba de 3 victime, o femeie de 42 de ani şi 2 fetiţe de 10 ani.

Femeia se afla in maşina, încarcerată pe scaunul şoferului. Pompierii au reuşit sa extragă victima din maşina, au început manevrele de resuscitare, însă aceasta a decedat.
Cele doua fete au fost transportate la UPU Craiova pentru investigaţii amănunţite de catre o ambulantă SAJ GORJ şi elicopterul SMURD Dolj, solicitat in sprijin“, au transmis reprezentanţii ISU Gorj.

În urma accidentului, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, a adpugat IPJ Gorj.

Ce se întâmplase cu câteva zile înainte

Potrivit presei locale, femeia era soția unui polițist care bătuse în urmă cu puțin timp un bărbat pe stradă, motiv pentru care fusese suspendat din funcție și cercetat disciplinar. Acesta fusese numit recent șeful Departamentului de Ordine Publică din cadrul Poliției Locale Tg-Jiu

Claudia Breazu era avocat în cadrul Baroului Gorj și practica această meserie de mai bine de 12 ani, așa cum au declarat colegii săi. Aceasta avea o reputație bună atât în rândul colegilor de Barou, cât și în breaslă, potrivit gorjonline.ro.

Porivit primelor informații, avocata ar fi avut niște probleme în familie, încercând să intenteze divorț în urmă cu câteva luni. Cererea de divorț rămăsese fără o finalitate, astfel că cei doi erau căsătoriți.

 

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Servicii medicale fără card de sănătate! Decizia CNAS luată la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro