Accident mortal provocat de un tânăr orbit de gelozie. Șoferul a crezut că o vede pe fosta iubită alături de un alt bărbat, iar ce a urmat este terifiant

Accident mortal provocat de un tânăr orbit de gelozie. Șoferul a crezut că o vede pe fosta iubită alături de un alt bărbat, iar ce a urmat este terifiant
Accident mortal în Maramureș din cauza geloziei

Tragedie în Maramureș, acolo unde un tânăr orbit de gelozie a provocat un accident mortal, în urma unei curse nebune în care își urmărea fosta iubită și așa-zisul nou prieten. Din păcate, un prieten care îl însoțea pe acesta nu a mai avut nicio șansă, după ce bărbatul gelos a provocat impactul violent. La fața locului, medicii au declarat decesul.

Tânărul gelos a făcut o mare confuzie

Un bărbat de 25 de ani, trecut recent printr-o despărțire de fosta iubita, a suferit un șoc atunci când I s-a părut că o vede pe aceasta că se urcă în mașina altui bărbat. Mânat de furie și gelozie, acesta împreună cu prietenul care se afla alături de el, au pornit în urmărirea celor doi, fără a avea clar în minte dacă persoanele vizate erau chiar fosta iubită și actualul prieten. A fost o urmărire ca în filme, cu șicanări și amenințări, tensiune care a condus din inerție ambele mașini în Tăuții Măgheruș, Maramureș.

Când a simțit că urmărirea începe să devină din ce în ce mai amenințătoare, bărbatul nevinovat a sunat la 112 reclamând că este urmărit și șicanat în trafic de un individ necunoscut aflat într-o altă mașină. Din păcate, nu a mai durat mult până când o curbă periculoasă i-a apărut în cale șoferului terbilist, iar pentru a evita un accident provocat de o mașină de pe sensul opus, acesta a tras de volan, intrând chiar în mașina pe care o urmărea.

În urma impactului, ambele mașini mplicate în accident au fost proiectate într-un podeț, iar ulterior, pe trotuar. La fața locului s-au prezentat de urgență medicii cu o Ambulanță, dar din păcate, bărbatul care îl însoțea pe bărbatul teribilist fost găsit în stare de comă, în timp ce ceilalți șoferi au fost ransportați la spital cu mai multe traumatisme.

Bărbatul urmărit nu era iubitul fostei prietene

În urma celor întâmplate s-a descoperit că bărbtul suspectat nu avea nicio legătură cu fosta iubită a șoferului vinovat, acesta făcând o confuzie gravă încă de la început, atunci când i s-a părut că își vede fosta parteneră de viață. În urma acestei gelozii oarbe și nefondate, un tânăr nevinovat și-a ă pierdut viața.

„Sâmbătă seară, 25 septembrie, în jurul orei 23.00, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.N. 1C în orașul Tăuții-Măgherăuș s-a produs un accident rutier soldat cu victime.
La fața locului polițiștii au constatat faptul că două autoturisme care circulau în același sens au intrat în coliziune, pe fondul unei depășiri neregulamentare efectuate prin depășirea marcajului longitudinal continuu și fără a păstra o distanță laterală suficientă.

În urma impactului autoturismul care a efectuat depășirea a intrat în timpanul unui podeț, de unde a fost proiectat în șanț. Autoturismele au fost conduse de către doi tineri, ambii de 25 de ani.
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unui pasager de 24 de ani din Baia Mare aflat în autoturismul care a efectuat depășirea și a unuia dintre conducătorii auto.
Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero în ambele cazuri.

Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, dar pasagerului de 24 de ani i-a fost declarat decesul în cursul nopții.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoriei Baia Mare pentru lămurirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul”, au transmis reprezentanții IPJ Maramureş

Vezi imagini de la locul tragediei:

 

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI