Accident îngrozitor în Buzău. Tânăr de 21 de ani, ucis violent de o bară metalică. Ce s-a întâmplat cu pasagera din dreapta

Accident îngrozitor în Buzău. Tânăr de 21 de ani, ucis violent de o bară metalică. Ce s-a întâmplat cu pasagera din dreapta
Accident mortal în Buzău

Un accident înfiorător de mașină a avut loc, cu puțin timp în urmă, în Buzău, acolo unde un tânăr șofer și-a pierdut viața într-un mod cumplit. Băiatul se afla în autoturism împreună cu o altă pasageră, martoră la întreaga tragedie. Potrivit primelor informații, autoturismul se deplasa din Cătina, pe direcţia Cislău către Vălenii de Munte.

Cum s-a produs accidentul

IPJ a explicat că tânărul ar fi pierdut controlul volanului, iar mașina a ieșit puțin în afara carosabilului, moment în care a lovit o construcție marginală din metal. Din păcate, decesul șoferului a survenit la câteva secunde după impact, atunci când din bara metalică s-a desprins o bară care a străpuns parbrizul, provocând decesul tânărului.

Fata care se afla în dreapta a scăpat teafără, nefiind nevoie de intervenția medicilor. În urma evenimentului, polițiștii vor deschide dosar penal, urmând a fi investigate cauzele exacte ale accidentului.

Un alt accident a fost provocat, în urmă cu puțin timp, în București, chiar de către cunoscutul actor George Mihăiță. Potriivt autorităților, bărbatul s-a suit la volan cu alcoolemie peste unul la mie, intrând într-o mașină oprită și în refugiul STB.

Imediat după evenimentul nefericit, acesta a fost condus de către polițiști la INML pentreu recoltarea probelor biologice.

„În jurul orei 21:20, conducătorul auto în vârstă de 72 de ani care se deplasa pe Bd. Basarabia, când a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 86 a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un autovehicul staționat, lovind totodată și refugiul STB.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, în acest context fiind condus la INML, pentru recoltarea de probe biologice.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”, a transmis Brigada Rutieră, prin intermediul unui comunicat.

În urma accidentului, polițiștii au deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI