Accident înfiorător pe DN1 după coliziunea între două autoturisme. O persoană a murit, iar alte două sunt grav rănite

Accident înfiorător pe DN1 după coliziunea între două autoturisme. O persoană a murit, iar alte două sunt grav rănite
Mai multe echipaje de salvare au intervenit la fața locului

Tragedie în această dimineață după impactul violent între două autoturisme. Accidentul a avut loc pe DN1, în apropiere de Sântimbru, județul Alba, acolo unde o persoană a murit, iar alte două au suferit mai multe traumatisme.

Una dintre victime a fost proiectată prin geam

Un accident teribil s-a finalizat cu moartea unei persoane proiectate prin geam. Alte două victime aurămas incarcerate, fiind nevoie de intervenția rapidă a pompierilor. Pentru salvarea celor doi pasageri răniți s-au implicat pompierii de la Detașamentul de Pompieri Alba Iulia, cât și echipajele medicale prezente.

„În urma accidentului, o victimă a fost propulsată în afara autoturismului, fiind în stop cardio-respirator, în aceste momente fiindu-i aplicate manevre de resuscitare. Celelalte două victime erau încarcerate, conştiente, cu multiple traumatisme. Una dintre acestea a fost deja descarcerată. Forţele de intervenţie acţionează pentru descarcerarea celei de-a treia victime”, a transmis Radu Botezan, purtător de cuvânt al ISU Alba.

La scurt timp, acesta a anunțat cu regret decesul persoanei resuscitate, nerăspunzând pozitiv la nicio manevră: „Din păcate, victima aflată în stop cardio-respirator nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”, a adăugat sursa citată.

Potrivit Poliției, traficul s-a desfășurat cu dificultate pe DN1, în zona producerii accidentului, rămânând blocat pentru aproximativ o oră și jumătate.

Tânăr de 22 de ani, mort în urma impactului violent cu un stâlp de electricitate

Un accident mortal a avut loc în urmă cu două zile între localitățile Rodna și Șanț, acolo unde un tânăr șofer a pierdut controlul volanului, intrând puternic cu mașina într-un stâlp de electricitate. La fața locului au intervenit mai multe echipe de salvare, dar din păcate, băiatul a intrat în stop cardio-respirator, nerăspunzând la manevrele de resuscitare.

”Din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, organismul tânărului în vârstă de aproximativ 22 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Astfel medicul care încadrează echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a fost nevoit să îi declare decesul la locul accidentului” au transmis reprezentanții ISU BN.

Ulterior tragediei, reprezentanții IPJ Bistrița Năsăud au confirmat decesul tânărului, oferind primele informații despre modul în care s-a produs accidentul.

”În această seară, polițiștii din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi au fost sesizați despre producerea unui accident rutier în Rodna. La locul evenimentului, pe DN17D, polițiștii au găsit un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani din Rodna. Acesta a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. În urma impactului, șoferul care se află singur în autoturism a fost rănit, survenind ulterior decesul acestuia.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările în cadrul unui dosar penal în vederea lămuririi cauzelor și modalitățîi producerii evenimentului rutier” transmit reprezentanții IPJ BN, potrivit bistriteanul.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI