Accident înfiorător pe calea ferată. Două persoane au murit carbonizate după impactul dintre un tren și un autoturism

Accident înfiorător pe calea ferată. Două persoane au murit carbonizate după impactul dintre un tren și un autoturism
Accident tren Miercurea-Ciuc

Scene de groază au avut loc în Miercurea Ciuc, acolo unde un tren care circula pe ruta Iași-București a lovit mortal un autoturism care traversa calea ferată. Din păcate, șoferul mașinii nu s-a asigurat la intersecția cu o cale ferată, iar o mare tragedie nu a putut fi evitată.

Ce s-a întâmplat cu pasagerii trenului

În urma impactului violent dintre autoturism și tren, cele două persoane din mașină, șoferul și persoana din dreapta sa, au murit carbonizate, în timp ce focul s-a extins și la locomotiva trenului care transporta peste 100 de persoane.

Pentru a evita o trgaedie și mai mare, toată lumea a fost evacuată din tren, neînregistrându-se astfel victime. La fața locului au intervenit 3 echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu o autospecială de stingere, una de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, potrivit News.

Potrivit Infotrafic, circulația feroviară a fost întreruptă pentru 60-90 de minute, până când traficul feriviar a putut fi reluat în condiții de siguranță. La fața locului, polițiștii au făcut cercetări pentru a descoperi cauza exactă a teribilului accident.

“Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe magistrala 400, la ieșire din municipiul Miercurea Ciuc, județul Harghita, la o trecere la nivel cu calea ferată, prevăzută cu indicator rutier STOP, un tren care circulă pe relația Iași-Brașov a acroșat un autoturism.

În urma coliziunii, autoturismul a luat foc, incendiul extinzându-se la o locomotivă a trenului. Două persoane din autoturism au decedat, fiind carbonizate.

Traficul feroviar este oprit pentru intervenția echipajelor specializate. Cei aproximativ 100 calatori din tren au fost evacuați, nefiind răniți. Incendiul a fost lichidat, iar în acest moment se efectuează cercetarea la fața locului pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului.

Se estimează reluarea normală a traficul feroviar în 60-90 de minute”, a fost mesajul transmis de Poliția Română.

Accident cu șapte victime în Vâlcea

Un accident deosebit de grav a avut loc, duminică după-amiază, pe DN 7, în apropiere de Brezoi, judeţul Vâlcea, după ce două autoturisme s-au ciocnit violent. Printre cele șapte victime, autoritățile au anunțat existența unui copil de trei ani. Din fericire, toate persoanele sunt conștiente și au fost transportate la spital. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

“Echipajele SAJ au evaluat 6 persoane, toate vor fi transportate la spital. Victimele sunt conştiente, copilul are atac de panică. Sunt în total 7 victime”, a precizat ISU Vâlcea.

 

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI