Accident înfiorător între un tractor și un BMW în Teleorman. Doi adulți și un copil, printre victime

Accident înfiorător între un tractor și un BMW în Teleorman. Doi adulți și un copil, printre victime
Accident între tractor și BMW în Teleorman Sursă foto ilustrativă: Antena3

Neatenția și viteza la volan fac victime în fiecare zi. Un acident șocant a avut loc în Teleorman, acolo unde un tractor a fost distrus în totalitate de un autoturism BMW, în momentul coliziunii cu acesta. Evenimentul nefericit a avut loc în localitatea Conțești, ulterior intervenind un echipaj medical care a preluat victimele.

Cum s-a produs accidentul

Potrivit primelor declarații făcute de persoanele implicate în accident, șoferița tractorului a dorit să vireze la stânga pe un drum principal, moment în care a fost luată din plin de un autoturism BMW care circula cu mare viteză.

Deși susține că a respectat toate regulile de circulație, a semnalizat și a așteptat un moment potrivit pentru a vira, șoferul autoturismului a ajuns cu mare viteză la locul în care s-a produs accidentul, impact violent în care tractorul pe care îl conducea femeia a fost rupt în două.

Imediat, autoturismul a intrat într-un cap de pod, având nevoie de intervenția unor echipaje medicale. Din fericire, la fața locului, șoferul, un adult și un copil au fost găsiți conștienți și cooperanți, fiind transportați la spital pentru îngrijiri corespunzătoare.

Șoferița tractorului a scăpat teafără, povestind autorităților cum s-a produs accidentul din perspectiva sa.

„Am pus semnal, m-am asigurat că nu era nimic, era o mașină dar foarte departe, la 600, 700 de metri, un kilometru. Cum am virat, m-a luat în plin!”, a declarat ea, potrivit observatornews.ro.

Potrivit autorităților, a fost demarată o anchetă pentru a descoperi cu exactitate cum a avut loc accidentul.

Șofer, mort de beat, scos din mașină de patru polițiști

Șoferii inconștienți circulă printre noi, iar acest pericol ne pândește la orice pas. Recent, un bărbat din Alexandria a fost prins beat la volan, fiind scos cu dificultate din mașină de către polițiști. În plus, bărbatul mai avea patru sticle de pălincă cu el.

Potrivit autorităților, bărbatul de 69 de ani a fost la un pas să producă o tragedie, după ce a ieșit beat criță la volanul mașinii personale pentru a face o plimbare.

Acesta a produs un accident chiar pe strada Alexandru Ghica, din Alexandria, acolo unde a pierdut controlul volanului, intrând într-o baliză de la marginea drumului. Puțin mai târziu, acesta a fost pe punctul de a răni niște oameni care se aflau într-o mașină în timpul unei ore de șoferit.

Polițiștii aflați la fața locului s-au chinuit să îl scoată în picioare pe șofer, în timp ce testarea cu aparatul etilotest a fost imposibilă. Bărbatul în stare de ebrietate a fost dus la spital pentru a i se recolta probe biologice.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI