Accident Ialomița. Ce i-a cerut tânăra de 19 ani rănită grav Sorinei Pintea. Rugăminte cutremurătoare

Accident Ialomița. Ce i-a cerut tânăra de 19 ani rănită grav Sorinei Pintea. Rugăminte cutremurătoare
Accident Ialomița. Ce i-a cerut tânăra de 19 ani rănită grav Sorinei Pintea. Rugăminte cutremurătoare. Foto: Ministerul Sănătății

O tânără de 19 ani, implicată în accidentul din Ialomița, a avut o rugăminte sfâșietoare către Sorina Pintea, ministrul Sănătății.

Ce i-a cerut tânăra de 19 ani, implicată în accidentul groaznic din Ialomița, Sorinei Pintea

Zece persoane au murit și șapte au fost rănite în urma unui accident rutier, cel mai grav înregistrat anul acesta în România, produs sâmbătă dimineața, în Ialomița. Autoritățile au activat Planul Roșu de intervenție după ce un TIR a intrat pe contrasens și s-a izbit violent de un microbuz de transport pasageri. Șase femei, între care și o tânără de 19 ani, au fost aduse la două spitale bucureștene, Spitalul Clinic de Urgență Floreasca și Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar Arseni. Ministrul Muncii a mers luni, 7 octombrie, la cele două unități medicale și a stat de vorbă cu medicii și pacientele.

Accident Ialomița. Ce i-a cerut tânăra de 19 ani rănită grav Sorinei Pintea. Rugăminte cutremurătoare
Ministrul Sorina Pintea a vizitat victimele accidentului din Ialomița. Foto: Ministerul Sănătății

Patru victime sunt încă la Terapie Intensivă. Oficialul a reușit să poarte o discuție cu tânăra de 19 ani rănită grav în accidentul groaznic din Ialomița, care este internată la Spitalul Bagdasar Arseni. Tânăra a fost detubată, însă riscul vital nu a trecut încă. Fata nu își amintește de tragedie și vrea să meargă acasă la familie. Conform spuselor Oanei Grigore, purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății, sursă citată de click.ro, fata a rugat-o pe doamna ministru să îi spună mamei că îi este foarte dor de ea. Părintele fetei o vizitase cu o seară înainte.

Tânăra, rugăminte sfâșietoare către ministrul Sănătății

„Fata spune că nu își mai amintește nimic de accident. A rugat-o pe doamna ministru să îi transmită mamei că îi este foarte dor de ea”, a spus reprezentantul Ministerului Sănătății.

Ministrul Sorina Pintea a stat de vorbă și cu celelalte victime. „Starea lor este bună, stabilă, sunt detubate și conștiente. Am vorbit cu toate, inclusiv cu fata de 19 ani care e mai grav. Medicii spun că se vor recupera. Am vorbit cu ele și cu cadrele medicale care le îngrijesc despre accident, dar și despre tratamentul medical necesar pe care îl primesc. Le urez sănătate și recuperare cât mai rapidă”, a declarat oficialul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI